שלום!

MitzPetelGirl

New member
שלום!../images/Emo140.gif

לפני שלושה שבועות בערך חלמתי את החלום הצלול הראשון שלי, לאחרונה בכלל אני מגלה עוד ועוד דברים מוזרים שאני יכולה לעשות בעזרת התת מודע שלי בדרך כלשהי אבל אני לא חושבת שזה יעניין אתכם כרגע. לפני שאני אספר על המקרה שלי יש לי כמה שאלות שאני מאמינה שתוכלו לענות לי עליהן: 1.האם חלום צלול גורם להוצאת אנרגיה בדרך כלשהי? הכוונה לזה שלמרות שאני אשן ואחדש כוחות-בבוקר אני ארגיש עדיין עייפה כאילו לא ישנתי. 2.מה חלום צלול מאפיין? כיצד ניתן לפרש אותו אם בכלל? 3.כיצד חלום צלול מופיע פתאום משומקום? עכשיו לסיפורי-בחלום הראשון הצלול שלי, אני זוכרת שבשלב מסויים(בחלום) קלטתי שאני יכולה לעשות מה שבא לי , פשוט הסתובבתי שם בלי מטרה, מכירה את האיזור שזר לי, דיברתי עם מישהו, אני זוכרת שחישבתי כל משפט לפני שעניתי, בסופו של דבר הכרחתי את עצמי להתעורר. מאז חלמתי חלומות צלולים בערך חמש פעמים ובכל אחד ואחד הכרחתי את עצמי להתעורר אחרי זמן קצר יחסית, אני לא מבינה למה, אולי אני מפחדת מהמושג הזה? מהאפשרות הזאתי? זה מה שעוצר אותי? מה ששמתי לב אליו עכשיו, בעודי כותבת את ההודעה הזאת-שכשאני חולמת חלומות צלולים (עד כמה שאני זוכרת כמובן) הכל יחסית רגוע, לא מוצבת לי מטרה מסויימת, אני לא בורחת משום דבר, אני סתם מטיילת, מסתובבת. בחלומות רגילים-שאין לי שליטה על מה שקורה שם, לעיתים קרובות יש לי מטרה, מטרה שאני חייבת לקיים ואם אני לא מקיימת את המטרה שלי אני חולמת את החלום כמה פעמים, הוא פשוט חוזר על עצמו, עד שאני מצליחה. או שמישהו מת בחלום, לפעמים אפילו אני. בד"כ אני לא אוהבת לפשט דברים, אני מקבלת אותם כמו שהם, לא מחפשת תשובה לכל דבר. אולי זאת השעה ואולי אני סתם משועממת אבל אני אשמח לקבל תשובה ודעה על ההודעה הזאת.

שלום וברכה

1) דברים מוזרים תמיד מעניינים אותנו אז תרגישי חופשי לשתף. 2) מכיוון שלי היו רק כ 4 חלומות צלולים שמתוכם רק בערך שניים הצלחתי להחזיק יותר מכמה עשרות שניות.. הנסיון שלי דל אבל ממה שאני הרגשתי זה שדווקא כשחלמתי חלומות צלולים ביום שלאחר מכן היתי מלא אנרגיה רק מההתלהבות של הלילה
לא נראה לי שזה מעייף. 3) הוא לא מופיע משום מקום.. את יוצרת אותו בזה שאת הופכת מודעת אליו, בין אם זה בצורה של בדיקות מציאות בזמן חלום ובין אם זה פשוט כי משהו לא מסתדר לך בסביבה שבה את נמצאת וכד.. לגבי העניין של לצאת מהחלום - נשמע מעניין אולי זה גם משהו שקורה לך בחיים האמתיים? סתם השערה.. את מסוגלת לא לעשות כלום למשך כמה זמן כשאת במצב עירות או שאת חייבת כל הזמן לעשות משהו? אולי זה באמת נובע מפחד כלשהו.

MitzPetelGirl

New member
אחרי לילה נטול שינה...../images/Emo4.gif

הייתי מברכת כל חצלול שהיה ´משתלט´ על מוחי. בקשר לשאלתך-כן, אני יכולה ´לא לעשות כלום´ למשך כמה זמן אבל לאחרונה אני מעט היפראקטיבית
, אני לא חושבת שיש קשר לזה.

Real Dream

New member
ברוכה הבאה לפורומנו הקט!

1. כן, בהחלט יכול להיות שחלום צלול יגרום לך להתעורר עייפה יותר. אבל קצת שכחתי את הסיבה
... 2. אני לא יודעת הרבה על פירוש חלומות (וגם לא מאמינה בזה כל-כך), אבל לפי ההגיון נראה לי שזה יהיה כמו לפרש את המציאות, לא? 3. חלום צלול מופיע פתאום משומקום כשאת מבינה שאת חולמת, אפילו במקרה. חלום צלול הוא לא "משהו", שממש מופיע ונעלם. זה מצב מסויים בתוך החלום.

למעלה