שלום

מורני !

New member
שלום ../images/Emo140.gif

בפורום נפגעי/ות תקיפה מינית הועלה דיון בעקבות תפיסה של פדופיל והגילוי שהוריו שידעו על המעשה לא הגישו נגדו תלונה. מה המעשה הנכון לעשות? להגן על הילד שלך? להתלונן במשטרה נגדו? מה אתם חושבים? אשמח אם תצטרפו לדיון - כהורים לילדים.

לדעתי חובה לפנות למשטרה!

זו הדרך היחידה להבטיח שאותו סוטה לא יפגע פעם נוספת בילד או ילדה. לדעתי יהיה קל יותר להקל על הטראומה שחווה הילד, אם יוודע לו שהאדם שפגע בו נמצא מאחורי סורג ובריח ולא יוכל לפגוע בו יותר. בנוסף לבטחון המיידי, רק אם מדווחים למשטרה זוכים בטיפול מלא של הרשויות המוסמכות לכך. בראיון שנערך בגלי צהל עם האמא שהתלוננה, היא סיפרה שלאחר שבנה התלונן בפעם הראשונה על פגיעה מצד אותו בחור, היא פנתה להוריו וחשבה שבזאת היא סיימה את הפרשה. לאחר כשנתיים, התברר לה שבנה נוצל מינית עו פעמים רבות ולא סיפר לה. בעובדה שלא פנתה למשטרה בפעם הראשונה היא גרמה לשני נזקים: הנזק הראשון הוא שבנה וילדים אחרים נפגעו לאורך שנים, והשני שבנה איבד את האמון שהיה לו בה ולא סיפר לה יותר על הפגיעה בו, משום שהבין שאימו לא עושה הכל כדי לעזור לו.

AYELET1

New member
מטרת ההענשה?

להרתיע? לנקום נקמה גלובלית כחברה במי שלא מסייע להגנתה? האם נרוויח מהענישה? האם האם נענשה? נראה לי שכן, מאד. אני מתכוונת לאם הנפגע (נראה לי שבטעות, בדיון ספציפי זה , חל בלבול בין אם הנפגע להורי הפוגגע). נגד הורי הפוגע? להגיש תלונה, ויפה שעה אחת קודם. בעבר , נערכו בפורום דיונים, אודות השאלה עד כמה אהיה מוכן לקבל את צאצאי ,, אם יוודע לי שעשה מעשה שלא יעשה (כרצח נהג המונית דרק רוט, כרצח אסף שטיירמן בחורשה בכפ"ס וכו´). השאלה כאן, אינננה עד כמ נהיה מוכנים לקבל בן כזה כבנינו, אלא עד כמה נלך רחוק ונביא להאשמתו, להוקעתו ובעיקר לסגירתו מאחורי סורג ובריח על מנת שלא ימשיך במעשים אלו!

Queen Y

New member
להרוג אותו.

אני רוצה להרוג אותי על מה שעברתי. מגיע לכל אחד כזה מוות בעינויים. אם הייתי אמא שלו הייתי מנתקת איתו קשר ועם כל מי שירצה להשאר איתו בקשר.

למעלה