שלום!

שלום!../images/Emo140.gif

לא מזמן נהיה לי חשק לעשות פאזל,ובמקרה הייתה גם הודעה מהפורום הזה בעמוד הראשי של תפוז (סוג של סימן). אז היום הלכתי וקניתי פאזל מקווה שילך טוב:) אמשיך לעדכן איך זה הולך (ואפילו נראה לי שראיתי אותו פה בתמונות) איזה כיף! נטלי

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הפאזל יפהפה וקל. ואכן הוא ניתן כהמלצה לפאזל למתחילים בהודעה שהזכרת. תתחדשי ותיהני!

מממאיה35

New member
אחלה בחירה!

לפאזל ראשון - צבעים וגוונים, אני בטוחה שתהני
ברוכה הבאה ונשמח לתלמונות התקדמות.

סקרמנטה

New member
שתפי אותנו בשיטת ההרכבה שלך

אני מאמינה שנוכל לתת לך מנסיוננו עצות מועילות :)

אין לי..

סתם התחלתי מהמסגרת כי יותר ברור מה איפה..וניסיתי לפי הצבעים וזהו.. אשמח לעצות

סקרמנטה

New member
בפאזל רגיל ממיינים קודם את חלקי המסגרת

אח"כ ממיינים את שאר החלקים לפי הצבעים ו/או הצורות. אם הפרדת הצבעים ברורה אז לפי צבעים, ואח"כ מיון כל צבע לפי צורות. (כן כן, לא להתעצל. לסדר אותם כמו חיילים...) לפעמים קשה מאוד למיין לפי צבעים, ואז נותר למיין רק לפי צורות. אחרי שהחלקים יהיו ממויינים תוכלי להרכיב אזורים שונים בפאזל בלי שום קשר אחד לשני. כגון הכרטיס, צלחת הסוכריות, ענפי הדקל וכד'. עוד דרך זה לבחור מקום בפאזל בו נדרשת חתיכה שתוכלי לזהות אותה יחסית מהר בזכות המיונים. לדוגמא: בפינה השמאלית התחתונה צריכה להתחבר חתיכה עם "ישבן" סגול ושקע תואם לירוק. דמייני איך זה למצוא אותה לפני המיונים...

מממאיה35

New member
תעברי לקרטון ביצוע

יהיה לך יותר נוח. כל הפאזל יכנס על הקרטון ולא "יזלוג" לצדדים כמו בקרטון שאת עובדת עליו. להשיג בחנויות לכלי כתיבה וציוד משרדי (קרביץ, אופיס דיפו וכו') 5-6 ש"ח.

למעלה