שלום

שמחה83

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אשמח לשמוע את חוות דעתכם: אבא שלי בן 63. הוא עבר התקף לב קשה, שבעקבותיו היה מורדם ומונשם ע"י מכונת הנשמה עם טיובה במשך כמעט 6 ימים. אני דווקא לא שואלת כרגע על הלב ומצבו הכללי, אלא על פוליפ שגדל על מיתרי הקול, בגלל החיבור לטיובה במשך זמן ממושך כ"כ, מה שמקשה עליו מאוד את הדיבור. לפעמים כמעט שלא יוצא לו קול בכלל. הרופא רוצה לנתח אותו ע"מ להוציא את הפוליפ. כרגע בגלל מצבו הרפואי אין אפשרות לנתח, אבל הם רוצים לחכות קצת ואולי לנתח מאוחר יותר. אני מאוד רוצה למצוא אלטרנטיבה טבעית לריפוי מיתרי הקול. אני דווקא לא מחפשת טיפול הוליסטי ארוך טווח, אלא דבר נקודתי. מדובר בפציעה שנגרמה ע"י הטיובה, שגרמה לגידול הפוליפ. ואנחנו מעוניינים בטיפול שיטפל בעניין הזה. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר. תודה רבה.

freearth10

New member
וזו בדיוק הטעות!

לחפש טיפול ממוקד זה להביא על עצמך את הבעיה הבאה, כי הפוליפ זו לא הבעיה, הבעיה היא מה שהביא אותו. נכון, הוא נוצר על ידי אותה המכונה, אבל האם כל מי שמונשם 6 ימים הפוליפ שלו מוגדל? לאבא שלך יש "מזל" שכרגע הוא לא יכול לעבור את הניתוח. זה בדיוק הזמן להתחיל לטפל בסיבה שהביאה את התקף הלב, כי אם זו לא תעלם היא כל פעם תמצא לה נקודת חולשה אחרת ותפרוץ דרכה.
מאיה

טיפול בטראומה

לפני שאני בכלל שומע עליו משהו - אני ממליץ בחום על תערובת לטיפול בטראומה. שמים אותה על איזור הלב - וזה יכול לעזור לו להחלמה עצמה - הגוף יגיב אחרת לגמרי לניתוח. זו עזרה ראשונה לטראומה של הגוף המנותח (גוף לא אוהב סכין קרה שניכנסת פנימה וחותכת כלי דם). כנראה שאת אותה התערובת אפשר לשים על הטיובה, אבל במקרה הספציפי הזה - נראה שכדאי לו לעבוד גם על הגורם לסימפטום, כפי שמאיה הציע: גם וגם, .. אחרת הסימפטום עלול לחזור. דרך-אגב, לא חכם לחכות עד שמגיעים למחלה כפי שרוב האנשים עושים. רובם חושבים שצריך להיות חולה בשביל ללכת לרופא - נהפוכו, הולכים לרופא בשביל להתחזק לפני המחלה - ככה שלא חולים בה.

שמחה83

New member
מאיה ויוסי,

תודה רבה על התייחסותכם. גם אני מטפלת ברפואה הוליסטית... אני מטפלת בעיקר בזן שיאצו ותמציות באך. (ובשילוב רייקי ואמצעים נוספים...) אני מטפלת בו כל הזמן. וב"ה מצבו מדהים לעומת כל תחזיותיהם הקודרות מאוד של הרופאים. זה שהוא חי בכלל זה כבר דבר גדול מאוד, כי לא נתנו לו יותר מכמה ימים ועברו ב"ה כבר כמה חודשים. ומצבו טוב מאוד יחסית. מה שקרה לו זה טראומה גדולה מאוד בכל הרמות, ולא ביום אחד חוזרים לבריאות איתנה. כל מי שמונשם בטיובה לזמן שהוא יותר מכמה שעות סובל אח"כ מבעיות בגרון. הרופאים ציפו לבעיה חמורה הרבה יותר מפוליפ. אבל כאמור טיפלתי בו עוד כשהיה חסר הכרה, והמשכתי כל הזמן, ואולי זה מה שעזר בהפחתה משמעותית של הנזק, ובהתאוששות קלה יותר, מהירה יותר, והגעה למצב בריאותי טוב מאוד יחסית. למרות הטיפול הכולל רציתי למצוא גם דבר נקודתי בעניין הפוליפ, כי אני לא אקח על עצמי את האחריות לומר לו לא לנתח, ואם הרופא יגיד לנתח - הוא יכנס לניתוח, וזה מה שאני רוצה למנוע. לכן אני שואלת אם מישהו מכיר משהו שיכול לעזור בבעיה הספציפית הזו, ע"מ להמנע מלהגיע לניתוח. יוסי - מה זה תערובת לטיפול בטראומה? תודה רבה

freearth10

New member
כרגע יש לכם מזל ../images/Emo13.gif

אבא שלך לא יכול לעבור את הניתוח ולך יש קצת זמן לטפל בו. עשית עבודה מצויינת ואבא שלך הסכים לקבל את הטיפול. המשיכי בכל מה שאת יודעת לעשות, את בכיוון הנכון. לפני כמה זמן טפלתי במישהו שהיה לו גידול בקרסול. מאוד רציתי למנוע את הניתוח, כדי שאוכל להספיק לטפל בו עד אז, אבל הניתוח כבר נקבע לחודש הבא. אמרתי: טוב, יש לנו חודש,נתחיל ונראה לאן זה יוביל, כי הוא בטח יהיה זקוק לתמיכה גם מייד לאחר הניתוח. למזלנו הרופא נסע באותו התאריך לחו"ל והניתוח נדחה לעוד חודשיים. בפרק הזמן הזה הוא הצליח לעמוד על הרגליים. הגידול אמנם לא נעלם, אבל המקום כבר לא כאב והוא החליט ללכת עם אהבת ליבו וללמוד ריקוד. למרות שהשמיים נראים קצת קודרים, יש לך כרגע זמן לטפל בו ונקווה שזה יספיק כדי לעשות את השינוי המיוחל.
מאיה

למעלה