שלום...

yossi iv

New member
שלום...../images/Emo140.gif

רציתי לשאול לשלומכם? הדר, ליטל ליטל מייק חגית אדר דוד קנגו סמוך רם צוחק ומי ששכחתי... קפצתי לביקור בפורום האהוב עלי.. איך הבטלה?

chuchi46

New member
יוסי ../images/Emo4.gif

ככה אתה שוכח אותי? זו הבעיה עם כניסה עמוקה מידיי לרשימת השמות... בסוף תמיד שוכחים מישהו

pilpelmemule

New member
גם אותי הוא שכח.. לא בסדר לא בסדר.

סתם זה בסדר:) הופתעתי כשזכרת אותי בפעם הקודמת בכל מקרה..

יוסייייי הגבר ../images/Emo24.gif

מה שלומך??? אני בסדר גמור, ברוך השם סיימתי צבא, עוד מעט אני מתחיל ללמוד. בנתיים באמת מתבטל כמו שאמרת
מה איתך? איך הלימודים? העסקים? האישה? הילדים?
אני מקווה מאוד שהכל בסדר, אני בטוח שאתה עושה הכל כדי שיהיה בסדר. אם בא לך דבר איתי, אני אשמח. אני אישית לא רוצה להפריע אז אני נמנע מלהתקשר. שיהיה לך חג אורים שמח!!!!

yossi iv

New member
סתיו אותך לעולם אני לא אשכח...

הכל טוב מייק, אני כמו שאמרת,לומד, מלמד, עובד בארץ ובחו"ל ואפילו מנחה קבוצה אחת חמודה במיכא"ל... יופי סיימת צבא עכשיו מתחילים החיים האמיתיים..מה בתכנית? סתיו את לא מתגעגעת קצת?

אשריך, כל הכבוד!

שמח לשמוע שאתה נהנה מכל העולמות
אני כמו שאמרתי מתחיל ללמוד בקרוב, לימודים שימשכו 4 שנים בסיומן אהיה מהנדס
עד אז עושים חיים... מכייפים כמה שרק אפשר, איפה שרק אפשר
אני גם מתכנן טיסה לחו"ל אבל זה רק כשתהיה הפסקה בלימודים... אם יש'ך מקום טוב שיש בו מעבר לעסקים, תמליץ
מאוד שמח שאתה כאן, אם התפנת קצת אני אשמח מאוד מאוד מאוד מאוד (מאוד מאוד מאוד) אם תשקול חזרה לפורום, בכל סטטוס שרק תבחר... תהיה בקשר

pilpelmemule

New member
אה בעצם כולם סיפרו על עצמם

ושכחתי שזה בעצם מה ששאלת אז הנה אני עונה:) לא הייתה לי שביתה כל הזמן הזה.. ולמדות העצלנות שלי זה טוב כי עכשיו כולם הולכים למות מעומס ואנחנו רק קצת:) היה חופש קצר עכשיו וקיצצו לנו ממנו יומיים בהתחלה כי נתנו לנו איזה חופש אחר בתחילת השנה.. אז הוא נהיה אפילו קצר יותר. נסעתי לתל אביב עם אנשים והכרתי אנשים אבל לא הספקתי לעשות את כל מה שתכננתי לחופש כי לא שמתי לב שהוא כל כך קצר. \: בכל מקרה, עכשיו הולכים לחזור לשגרה ואני מניחה שיהיה בסדר:) ספר גם מה קורה איתך:) מה שלום הילדים? אני זוכרת שסיפרת לנו פעם משהו על זה שאתה מקרין להם סרטים בDVD חח.. בערך אחד הדברים הבודדים שסיפרת לנו עליהם O: חנוכה שמח!

facundo te amo

New member
יוסיי מה העניינים

עדיין שובתת, נהנת מהשביתה ועובדת :) כסף אף פעם לא מזיק- לומדת נהיגה ושונאת את המורה [אני כבר ממש יואצת בוכה מהשיעורים] כל מקרה הכל טוב מקווה שגם אצלך.

count on me

New member
יאי!

אני כל כך שמחה שזכרת אותי :) שלומי מצויין =]] עדיין שביתה...אבל כנראה היא נגמרת מחר...מי שיודע מה מצב השביתה שיעדכן.. וחצמיזה בשביתה עבדתי...ביליתי...ביזבזתי...נהנתי..יישנתי :p...ניפגשתי עם אנשים שלא ראיתי שניםםם.. נראלי הכל חוץ מללמוד..:) אבל הינה היום אני מתחילה לחזור לשיגרה =] יצא לי הרבה לחשוב ולהבין כלמיני דברים, הפסק זמן הזה נתן לי אפשרות לעשות סדרי עדיפויות אחרים, לראות דברים בפרספקטיבה שונה...ואני שמחה על כך ! וכמובן לגלות עוד סימני שאלה... שיהיה לכולנו המשך שבוע טוב =]] 3>

hadarwin

New member
יוסייייי זכרת אותי :) אני לא יכול לשכוח אותך

תודה.. אני בשביתה נהנה .. לא עשיתי כסף.. אני קטן מדי >< אבל חיפשתי.. ישנתי הרבה הייתי עם חברים הרבה.. ספורט וכל מיני דברים מגניבים ^^ לא באלי שתפסיק השביתה>< אבל זה חייב לקרות מתישהו... מה איתך? איך העבודה החדשה בחו"ל (או שכבר לא כל כך חדשה?? :SSS) איך הילדים ? האישה? מה עם הקורס החדש? תספר לנו :p תודה על הכללל ^^

SadClown

New member
יוסי מה שלומך?:)

היום בדיוק אני סמלת :) מה שאומר, שבועד 3 חודשים אני משתחררת! מצד אחד אני מתהלבת, מצד שני אני לא בטוחה שאני כל כך רוצה להשתחרר. אני ממש אתגעגע. כייף לראות אותך פה.

חרא חרא

New member
יוסייייייייייייייייי D-:

אני עדיין באשליה של " מיכא"ל- שלב ב' " מקווה שהיא תתגשם באחד מן הימים..
חוץ מזה הכול מצויין ברוך ה'! החיים ממשיכים, השיגרה ממשיכה.. מקווה לשמוע אותך יותר כאן.. מצטרפת לדבריו של מייק.. שבוע מצויין ולילה טוב... גית.

yossi iv

New member
שלב ב'....

כיף לקרוא את כל התגובות שלכם.. רציתי לשאול אתכם שאלה לדעת מה יש לכם לומר על בושה? בום...

hadarwin

New member
בוםםם...

אני אומר... זה מתקבל אם אתה חיי עם אנשים עם בושה.. בואו רגע נגדיר: יש בושה + ובושה - .. בושה + זה זה שאתה מתבייש לעשות דברים בושה - זה זה שאתה מוכן לעשות דברים.. כי במילא יש בושה באנשים פשוט הצורה שמראים אותה.. והדרך שחושבים אותה היא שונה.. ככה דעתי.. אני חושב שלא משנה איך אתה נראה נראה.. איך אתה נשמע.. או כל דבר אחר.. שומדבר חוץ מהסביבה שאתה חי בה.. לא קובעת על הבושה שלך.. ואם אתה רוצה.. אתה משפר את זה.. מכיר אנשים משתתף בדברים וכד'... למשל אני : XD הכי קל לתת דוגמא על עצמי... כשהייתי ממש קטן הייתי אחד שהיה עם המון המון המון אנשים.. לא התביישתי מכלום.. עשיתי הכל.. הצגות הופעות .. ואז גדלתי קצת וכבר הבנתי מי החברים שלי.. הקרובים.. שהם היו ממש ביישנים.. בעיקר החבר הכי טוב שלי.. אז אני פשוט הייתי מעדיף כל הזמן להיות איתם מאשר להופיע.. ומזה נהיתי ביישן (לדעתי).. אחר"כ התבגרתי קצת.. ולפני כל הופעה או הצגה של בצפר לא ידעתי - להשתתף או לא.. וכאלה דברים.. אחר"כ הגיע מיכא"ל והבנתי שזה ממש לא נכון וממש לא טוב.. (לדעתי ולי כמובן..) ואז החלטתי גם להסתובב עם כאלה שלא מתביישים מכל שטות (חח יוסי כמו שאתה זוכר במיכא"ל ניסית להעביר לנו להפסיק להתבייש ^^ XD היה קשה אבל העברת לי ת'נקודות ואני מנסה להמשיך P:).. ומאז אני מסתובב עם הרבה אנשים.. עושים שטויות צוחקים מדברים על כל דבר ^^ וזה כייף :p אז אני ממליץ לכם גם ככה!!! חח תהנו!! חיים מצויניםםםםם כולם D:

count on me

New member
אני חושבת....

שקצת בילבלת בין בטחון עצמי לבושה. ואולי ההבדל בינהם לא כל כך גדול.

pilpelmemule

New member
חחחח בום P:

בושה.. נו נו.. אממ.. מה אפשר להגיד על בושה?.. לפעמים זה חיובי חחחח ולפעמים שלילי.. ויש כל מיני סוגים של בושה \: טוב אני אנסה לכתוב משהו.. ואני מקווה שאתה מתכוון לזה בשאלה שלך יוסי.. ואם לא אז תמקד בבקשה P: אני חושבת שעדיף פשוט לקחת הכל בצורה טובה.. קשה להסביר את התיאוריה הזאת אבל שיהיה.. אני אנסה: פשוט.. לחייך המון.. ו.. לצחוק מדברים^^. לא להיקרע אומשו.. אבל תמיד לחשוב על הצד המשעשע שבעניין.. נגיד במקום להסתכל על אנשים כמעצבנים לנסות לראות את מה שהם עושים מנקודת מבט אחרת ואז זה גורם לי להיפתח מהר.. אז ככה אין הרבה תחושות כאלה.. זה קשור לבושה עם אנשים חדשים או אנשים שלא מכירים לעומק. מצד שני יש בושה אחרת.. נגיד כמו להתבייש להופיע אומשו.. אז לדעתי צריך להתגבר ואח"כ לא מצטערים על זה בד"כ:) זה משהו שצריך להתנסות בו.. תופיעו, בקיצור P: ויש בושה שנובעת מהסביבה.. נגיד.. משהו חברתי.. שזה כולל יותר. נגיד, להסתובב עם איזה משהו לא קשור.. חחח נו.. נגיד לבוא ערום לבצפר אומשו חחח שזה סוג אחר של בושה לא?.. זה משהו שהאדם נולד לתוכו, לעומת הבושה של להופיע וכאלה שזה נראלי משהו שהאדם יוצר.... חפרתי לא?

למעלה