אפונה מלנכולית
New member
שלום../images/Emo140.gif, ../images/Emo20.gif, ../images/Emo39.gif, ../images/Emo142.gif
חיפשתי במאמרים ובקישורים על מידע קצת יותר מפורט ממה שמנועי החיפוש מציעים על הקולאוס [בשמו השני ´נדנודית´ למי שמכיר], ולא כל כך מצאתי. חשבתי שאולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור לי קצת.. אני עושה ניסוי בביולוגיה שהנושא שלו הוא השפעת האור על הקולאוס. הוא מורכב משלוש שאלות [השפעת משך היום על הקולאוס (הארכת משך היום כמו בימי קיץ אמורה להביא לפריחה- מחזיקה אצבעות שאכן זה יקרה
), השפעת אורך הגל על הקולאוס והשפעת זווית הקרינה על הקולאוס (כאן אני בכלל לא בטוחה לגבי התוצאות שאמורות להתקבל..)]. אם יש למישהו טיפים או הצעות לגידול הקולאוס (הסט הראשון של הקולאוסים נפטר ע"י השקיית יתר..) או אפילו לעוד שאלות על הקולאוס [אם מישהו מגדל את הקולאוסים ושם לב לתופעה מעניינת שקשורה בהם, לאוו דווקא בקשר לאור והשפעתו] אני אשמח לתגובה. ואגב- האם לכל סוגי הקולאוס יש פריחה? (לי יש קולאוס בורדו (שהוא אגב פשוט מרהיב
וקולאוס לבן (שהוא גם יפייפה)). אילו פרחים יש לקולאוס? (צבע, גודל, באילו תנאים הם פורחים הכי טוב ולכמה זמן?), מהחומר העיוני שלי לא כל כך הבנתי את כל אלו. תודה לכל מי שקרא
, ואשמח לקבל תגובות
חיפשתי במאמרים ובקישורים על מידע קצת יותר מפורט ממה שמנועי החיפוש מציעים על הקולאוס [בשמו השני ´נדנודית´ למי שמכיר], ולא כל כך מצאתי. חשבתי שאולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור לי קצת.. אני עושה ניסוי בביולוגיה שהנושא שלו הוא השפעת האור על הקולאוס. הוא מורכב משלוש שאלות [השפעת משך היום על הקולאוס (הארכת משך היום כמו בימי קיץ אמורה להביא לפריחה- מחזיקה אצבעות שאכן זה יקרה