שלום...

neti 20

New member
שלום...../images/Emo13.gif

רציתי לדעת האם חובה להיות בעלת נסיון בעבודה מול לקוחות, כדי לעבוד כדיילת קרקע באל על? אשמח אם מישהו שיודע יוכל לענות לי... תודה רבה!!!

MarlaSinger

New member
תשובה

כן, אל-על דורשים מינימום חצי שנה של ניסיון בשירות לקוחות לתפקיד דיילת קרקע.

לינור11

New member
היי לך מרלה

ידוע לך משהו על הקורסים של דיילות קרקע? מתי יפתחו שוב מיונים לתפקיד? ידוע לי שהיה בתחילת אפריל ולא קראו לי ואני ממתינה עדיין למיונים הבאים.

לינור11

New member
היי מרלה אני הייתי באתר של אל-על

וראיתי שהם פתחו את התמודדויות לתפקיד דיילת קרקע רק שלשום ביום שלישי ב-1 למאי. הגשתי את מועמדותי כבר בינואר וגם עכשיו עוד פעם עד שיימאס להם. מה יהיה? זאת אומרת שהמיונים הם רק עכשיו יתחילו אז איך זה שהמיונים היו באפריל - לא מובן לי? אנא עזרי לי. תודה לינור

neti 20

New member
שאלה נוספת...

האם נסיון צבאי נחשב??? ותודה על התשובה!

לינור11

New member
היי נטי

להגיד לך אם שירות צבאי נחשב אני לא יודעת, מה שכן את צריכה שיהיה לך ניסיון של חצי שנה מול שירות לקוחות אחרת הם לא יזמנו אותך. כתוב שם שחובה צריך להיות לך שירות מול שירות לקוחות של 6 חודשים וניסיון טוב מאוד במחשבים, את חייבת לדעת להתעסק עם מחשבים. תיכנסי לאתר של אל-על ותירשמי לקורס.

neti 20

New member
תודה...

אני אשלח להם שבוע הבא את הטפסים שקיבלתי מהם בדואר ... אני מקווה שהנסיון שלי מספיק...

לינור11

New member
היי נטי

אל תחכי לשבוע הבא, אם את יכולה תשלחי להם בפקס. הכי טוב בפקס אבל גם בדואר. ככה תדעי ששלחת דרך שני מקומות גם בפקס וגם בדואר.

למעלה