שלום

שלום../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם זוכרים אותי פה, מקווה שכן... (אז, זוכרים אותי?
) ו.. יש לי בקשונת, איפה אפשר להוריד את הקטע שכפיר הביא לרננה את להקת פארוניה
(אני רוצה את הקטע והשיר ושזה לא יהיה בויאודי) תודה רבה מראש
-מקווה שאוכל להתמיד ולהישאר פה בפורום-

../images/Emo129.gifאולי-

יש אולי בפליקס, אם מישהו העלה.. או שנעה שמה פה מידי שבוע כל מיני קטעים מהפרקים השבועיים.. אם זה לא דחוף לך את יכולה להישאר עוד קצת בפורום עד שהפרק יועלה פה (או שכבר זה היה, אני לא עוקבת אחרי טב"ע בש.ח שיש עכשיו) אמממ ולא יודעת... אולי בפורום טב"ע?

g a l4

New member
אני זוכרת../images/Emo98.gif

ברוכה השבה
אמ...להוריד?אין לי מושג מאיפה אבל אולי יש בפליקס...

אם את רוצה להוריד את השיר אז..

בהנחה שיש לך הוט, את נכנסת ל-VOD.. מוצאת את הפרק שבו הוא הביא לה את השיר, שומעת כמה שורות מהשיר וכותבת אותן/זוכרת אותן. לאחר מכן את נכנסת לפורום זיהוי שירים, כותבת להם כמה שורות מהשיר והם כמובן מוצאים לך. (תאמיני לי הם טובים בזה.
) אבל אם את מתכוונת לקטע אז אין לי איך לעזור לך.. את יכולה לצלם את הטלוויזיה בוידאו ולעלות למחשב חח.. אני לא חושבת שיש את זה בוידאו איפשהו באינטרנט.. אולי בפליקס.

ואיי ואיי.. עשית ממני מפיקה..

או אולי- תסריטאית?!טליייי
אין לי ויאודי, בגלל זה אני לא יכולה לעשות את כל מה שאמרת.. וספליקס לא מצאתי את זה..

עוד אקטוף לך כל כוכב...

http://www.sharebig.com/d/sboyxrpav/0Ds8AeR45F07D2D0E/%D7%A4%D7%A8%D7%A7%20115%20-%20%D7%94%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A2%D7%94%20%D7%A9%D7%9C%20%D7%A8%D7%A0%D7%A0%D7%94%2C%20%D7%97%D7%9C%D7%A7%20%D7%91.wmv.htm

הייתי מעלה לך אבל זה נמצא בהרדיסק

שמת... אם היית באה שבוע לפני.... אם אני אצליח לשחזר אותו מתי שהוא אני אעלה מבטיחה. עד אז תאלצי להשאר

למעלה