שלום

שלום../images/Emo13.gif

לחתולה שלי יש תולעים,ויש לנו כדורי "ורמוקס" בבית. זכור לי שפעם כשהיה לה תולעים השתמשנו בכדורים האלה. האם אפשר לתת אותם לחתולים?ואם כן כל כמה זמן? תודה רבה מראש!

שלום מרחפת

ורמוקס הינם כדורים לבני אדם ולא לחיות מחמד,הכדורים שאני מניח שאליהם את מתכוונת הם ורמיס-X.במידה ואכן יש לך אתץ הכדורים האלה,השימוש הוא כזה: כדור מיועד למשקל של עשרה ק"ג,דהיינו,היה והחתול שוקל חמישה קילוגרם,יש לתת חצי כדור ולחזור עלהטיפול כעבור עשרה ימים. ורמוקס אינו מיועד לחיות מחמד.

לא

הכדורים שיש לי הם "ורמוקס" זכור לי שפעם הוטרינר הרשה לנו להשתמש בהם (רק לא זוכרת את המינון המתאים) ובנוסף אמור לי פה פעם בפורום "חתולים",וטרינרית אמרה שניתן לתת לחתול 5 ימים ברצף...אז האם אתה בטוח בטוח שלא ניתן לתת אותם לחתולים,ואם כן אז למה?

תאורטית אפשר לתת

אני לא אתן תרופה הומאנית במקרה ספציפי זה בלבד,לחתול כפי שלא אתן כדורי תילוע של חיות מחמד לילדים שלי,מציע בחום להתייעץ אם אותו וטרינר שבזמנו "נתן לך רשות" להשתמש בכדורים הללו. בהצלחה.

תילוע

הי וורמוקס אכן משמש לטיפול נגד תולעים באנשים, אבל פחות מתאים לבעלי חיים מכיוון שאינו מטפל בכל הטווח של התולעים של בעלי החיים. אני ממליץ לגשת לוטרינר ולקנות כדור שמתאים לחתולים - זה לא יקר במיוחד ויותר נכון לעשות. בהצלחה

למעלה