שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אממ אני חדשה פה .. רציתי לברר איך מצטרפים לנוער מרצ? האם יש את זה בכל עיר בישראל? ובעפולה ? /: הממ. יום טוב =]

ל שכזו

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

יש לינק לאתר המפלגה, יש שם טפסים לבקשת הצטרפות. יש כמה סניפים בארץ- תל אביב, ירושלים, כפ"ס, מודיעין, חיפה, ובקרוב גם בבאר שבע. אני מניחה שלחיפה הכי נוח לך להגיע. יש פעולות פעם בשבוע, אבל את לא חייבת להגיע לכולן אם לא נוח לך. יש אנשים שבאים לפעולה פעם בחודש וזה לא מפריע. חוצמזה יש גם את החלק האקטיביסטי של הנוער, פעולות שטח בצמתים, חלוקת פלאיירים, הפגנות... אם תרצי נוכל להודיע לך רק לגביהן. מעבר לזה, יש סמינרים כמה פעמים בשנה, ואז לא תהיה לך שום בעיית הגעה כי ישנים במקום. את יכולה לבוא לסמינרים בלי קשר לדיעות פוליטיות ולפעילות שלך בנוער, ולהנות המון. תצרי קשר

omer142

New member
מתי יגיע היום שתפתחו סניף בראש העין

?! עד אז אני אלך לי לנוער העובד והלומד...

ל שכזו

New member
בוא לסניף תלאביב המגניב!

אףאחד שם לא באמת מתלאביב
טוב, רוב הסניף כן, אבל יש כמה נסציונים מתחלפים, מישהו מפתחתקווה וסתם אנשים אקראיים. בוא לפעולה פעם בכמה זמן וזה יהיה נחמד
יש בימי חמישי בד"כ.

ל שכזו

New member
בד"כ בסניף

(פינסקר 25), השבוע בבית של אחת החניכות (בצפון תלאביב), לא ברור עדיין מי. אני אשלח לך מסר כשאני אדע מתי ואיפה ואיך להגיע. קיי?

omer142

New member
חח.. לא כל כך נעים לי לעבור פעולה

במיוחד בבית של מישהי ובנוסף לזה שאני לא ממש מכיר חניכים מהסניף.. אבל תשלחי מסר בכל זאת, אולי אני אגיע.. תודה!

tooly111

New member
שלום (=

אני גר ליד עפולה ואני הולך כל שבוע לפעולה בסניף חיפה. אם את מעוניינת בעוד פרטים או מה שלא יהיה, את מוזמנת לשלוח לי הודעה פרטית, או לצרף אותי למסנג'ר שלך: [email protected] שיהיה בהצלחה :)

למעלה