שלום

בלאגנית

New member
שלום ../images/Emo13.gif

נולדתי ב- 20.10.81 לפני חודשיים יצאתי ממערכת יחסים עם מישהו שארכה חצי שנה. תאריך לידתו הוא 24.4.81 לאחרונה אמר לי שהוא התחיל לצאת עם מישהי. רציתי לברר איך ימשיך דפוס יחסינו מכאן ואילך (נכון להיום אנחנו פה ושם מדברים במסנג'ר ושומרים על קשר) כמו כן אם אפשר לדעת מתי אמצא בן זוג חדש. אשמח לשמוע על מצבי הנפשי השנה, אם יהיו לי בעיות או לחצים פסיכולוגיים ודברים בסיגנון וגם מתי אמצא כבר עבודה? תודה

בלאגנית

New member
המשך

השלי: 9 שם משפחה שלי: 19 שם של החבר לשעבר: 10 , שם משפחה: 12 השם הפרטי המקורי שלו בלי הקיצור: 11

תשובה ,

דבר ראשון אני עונה לכולם ,צריך רק סבלנות שכן זה על חשבון זמני הפנוי . דבר שני , אינני בודקת התאמות זוגיות על גבי הפורום . השנה יהיה קל למצוא עבודה רק אם את תעזרי לעצמך. את עקשנית מצד אחד ומצד שני קשה לך להתמיד במקום אחד ובדבר אחד ויש רצון כל הזמן לגוון . ישנם קשיים בביטוי אישי הקשור גם למיניות . על מצב נפשי יש צורך לעבוד וטוב אם תרשמי לקוארס חשיבה חיובית או מודעות עצמית בהצלחה,קרן

בלאגנית

New member
תודה, זה מאוד נכון מה שכתבת

האם את יודעת באיזה פורום אפשר לברר על התאמות זוגיות?

בלאגנית

New member
עם בדיקה לפי תאריכי לידה

כי מצאתי שיש באינטרנט אתרים עם בדיקה לפי שמות בני הזוג והייתי רוצה לבדוק לפי תאריכי הלידה

בלאגנית

New member
אז נומרולוגיה לא עונה על שאלת

התאמה זוגית, אם כך? אם יש לי שני תאריכים של בני זוג,אי אפשר לבדוק באף מקום את ההתאמה או אי ההתאמה?

אין קשר לנומרולוגיה !

דרך מחשבון כללי אינך יכולה לבדוק שום דבר בצורה רצינית ! התאמה זוגית נבדקת לעומק לאחר בדיקת שני בני הזוג לעומק ף כאשר נמצאת מערכת יחסים לקראת מיסוד או קשר מעמיק אחרי זמן רב יחד . אני לא מכירה שום אתר באינטרנט שאת יכולה להקיש תאריכי לידה ויאמרו לך אם אתם מתאימים או לא .

בלאגנית

New member
אוקיי סליחה שאני ממשיכה ושואלת

זה פשוט מעניין אותי להבין את זה כשאת אומרת "התאמה זוגית נבדקת לעומק לאחר בדיקת שני בני הזוג לעומק" ,לאיזה בדיקה את מתכוונת? למספרי השמות שלהם? כי לפי מה שאני רואה את זה, רק לפי תאריכי לידה ומספרי השם אפשר לבדוק התאמה. או שיש עוד משהו שלא הבחנתי בו?

כן יש הרבה דברים שלא בחנת

וזאת תורת הנומרולוגיה כולה המבוססת לפי הראייה הקבלית . ישנם עוד הרבה פרמטרים הנלקחים בחשבון כאשר בונים מפה נומרולוגית וזה לא מסתכם רק בלקיחת תאריך לידה לועזי ושם האדם . יש עוד המון מעבר.

למעלה