שלום

KerenKun

New member
שלום ../images/Emo13.gif

יש לי בחדר תמונה גדולה של אישה בודדה, שקניתי הרבה לפני שהתעניינתי בפאנג שואי. אני מאוד אוהבת את התמונה, ואין לי למי להעביר אותה או מקום אחר לתלות אותה מלבד בחדר השינה (אני נערה שגרה בבית של ההורים, אז רק החדר שלי והכניסה אליו הם בידיים שלי...) שמתי ארונית מתחת לתמונה, ועלייה שמתי חפצים ופסלים בזוגות. מה פוסל את מה?

yoavfs

New member
כל דרך החשיבה לא נכונה

(סליחה על הישירות בפתיחה.) ראשית, את אוהבת את התמונה. שנית, את צעירה מאוד וזוגיות זה דבר טוב, אך אין מה למהר במצבך כרגע. שלישית, זה שאומרים שזה לא טוב, זה לא אומר שזה לא טוב עבורך, וזאת אני אומר מתוך הרעיון כי אין אנו שווים בצרכים שלנו, ובדידות יכולה להתפס באופן שונה מאדם לאדם. רביעית, מה המילה בדידות אומרת לך? ועל נושא זה הייתי מעוניין להתמקד איתך. חמישית, זה שכיסית את התמונה בערמה של דברים שונים זה לא אומר כי היא איננה יותר שם. פעולתך זו אופיינית לאנשים השייכים לאלמנט אדמה. שישית, קשה להעביר תמונה של אישה בודדה לאדם אהוב, עוד במחשבה/ ידיעה פנימית כי מחשבה או סימבול בונה או יוצרת מציאות (ומכאן נובע החשש מבדידות). נשמח אם תשתפי אותנו במחשבותיך.

KerenKun

New member
בדידות,

לא חסרה לי... אני דיי מעוניינת למשוך אליי אנשים וגם זוגיות. ואני שייכת דווקא לאלמנט אש. (26.5.1991) או שאני לא טובה בלחשב את זה.

yoavfs

New member
את דווקא בסדר גמור

זה נכון שאת שייכת לאלמנט אש יאנג, אבל נולדת בשנת כבש שזו חיית אדמה, ובחודש נחש שמכיל גם קצת אדמה , וביום של קוף שמכיל קצת יותר אדמה, ובשעה של גזע אדמה, כך שבסוף שמחברים הכל ומודדים איזה אלמנטים דומיננטים ואיזה חלשים במפה מוצאים כי כמות האדמה שלך (200) יותר רבה מהאש (180) , וחוץ מזה יש לך חיית אדמה שהיא גם חיית השנה שלך, וזה משמעותית, אז ככה זה הולך. מה לפי דעתך קורה לאדם ששייך לאלמנט אש , ויש לו יותר אדמה מהאש ? התשובה נמצאת במה זה אש...?

דנה A

New member
תמונת אישה

שלום לך, איך כיום את מרגישה כשאת רואה את התמונה? מה היא מסמלת עבורך? ועוד שאלה- מה את מעוניינת למשוך לחייך? נסי לענות על כך- וננסה להמשיך הלאה,
דנה

למעלה