שלום

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

הסיסמה לשלב הקודם - hidden. הגעתי לקטע שרשמתי spell וקיבלתי פתק - sign tells you how to cast.

Tesseract

New member
אוקיי..

עכשיו כשניסיתי, שמתי לב לכמה דברים: 1. את הספירלה עם העכבר, יש ליצור "מבפנים לבחוץ", ולא להיפך (כלומר, ממרכז הספירלה, לזנב שלה). 2. כדאי להיות מדוייקים במעבר על קו הספירלה, אך לא חובה. 3. לא לעשות את התנועה מהר מדי, ולא לאט מדי. לפעמים זה לא עובד, כדאי לנסות שוב. 4. כשתצליחי לבצע את התנועה כמו שצריך, את אמורה לשמוע צלצול + תראי מן הבזק על גבי המסך. נסי את התהליך עוד כמה פעמים. אם לא תצליחי, אומר לך את הסיסמה לשלב הבא, אם תרצי..

עזרה

בשלב הראשון מצאתי שעל התמונה רשום letters and numbers ושהזזתי את התמונה מצאתי מספרים מישהו יכול לעזור לי?

Tesseract

New member
כן..

מצאת מספרים, ונתון "letters and numbers" - מכאן שחסרות אותיות. רמז: אין צורך לחפש את האותיות ברחבי החדר. חשוב מה משמעות המספרים. שים לב למספר הקטן מביניהם ולמספר הגדול מביניהם (אין מספרים שליליים.. ואין מספרים "גדולים מדי").

haych

New member
מה סיימת?? אז עכשיו תגלה לי איך

פותרים את 3. הבנתי שכל האותיות שרשומות הן צמודות אחת לשניה על המקלדת באלכסון, והמילה שרואים בזכוכית מגדלת מעל הקודן היא גם רצף של אותיות צמודות, אבל בקו ישר. מה עושים עם המספרים שלמעלה ואיך כל זה מתקשר לפתרון??

מה אני עושה ב4??

מצאתי את המילה בטקסט(יש רק מילה אחת), על הכפתור והמילה INGRAIN.. שמתי לב שיש _m תודה...

haych

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

yos1293

New member
אתה צריך עוד מילה אחת

חפש טוב עם זכוכית המגדלת (בצדו הימני של החדר..)

ומה עכשיו...

הפלתי את התפוז פעמיים... מאיפה בא הקוד? רשום לי השם בכפתור, אז הפכתי אותו למספר. ומה עכשיו?

למעלה