שלום

Lady in red2

New member
שלום ../images/Emo13.gif

יש משחק נחמד שפרסמתי אותו בפורום Gameon. בכל חדר יש חידה ועוברים לחדר הבא אחרי שפותרים אותה, בסה"כ יש 10 חדרים: http://theroomz.freehost.pl/ אני תקועה כבר הרבה זמן בשלב 6, לא מצליחה לפענח את הפתק... אשמח לקבל רמז אם מישהו מצליח.

שאלה

שלב 2 מצאתי את האותיות o y m e r ולא מצליחה באף קומבינציה להגיע לקוד הדרוש \=

Tesseract

New member
ועכשיו גילית?

סדרי את האנגרמה, מקסימום בפעם ה-720 תצליחי.. סתם, זה אמור די לקפוץ לראש..

אממ...

זה לא אמור לצאת memory? רשמתי את זה בתשובה וזה לא הצליח אז רשמתי את זה בלמטה איפה שהרמזים וזה נתן לי רמז לא מובן אפשר עזרה?

Tesseract

New member
נסה לפענח..

את הרמז הלא-מובן. אתה זוכר מהי "השיטה הקודמת" (זו שהשתמשת בה בשלב הראשון)? תיישם אותה גם על המספרים האלה, רק שפה יש עוד טריק קטן (אבל העיקרון זהה, רק צריך להיות חד אבחנה).

אבל

לא הבנתי את הדרך ניסיתי במלא שיטות שונות ניסיתי לחבר את כולם, לחבר זוגות וסתם לרשום את האותיות ואין לי מושג מה הטריק כנראה שאני מטומטם
עזרה לילד מוגבל שכלית בבקשה!

Tesseract

New member
את מתכוונת לפתק הראשון?

אם כן, שימי לב לרמז הנוסף שיש לך על אותו פתק ממש.

Tesseract

New member
כן..

אם כבר שמת לב אליו קודם, נסי לחשוב מה המשמעות שלו (מה ניתן לעשות איתו) בהתייחס לטקסט הנתון. רעיון שגוי לדוגמא (מכיל
): היית יכולה להשתמש בשיטה ההפוכה לשיטה שבה השתמשת בשלב הראשון (כלומר, להמיר אותיות -> מספרים), ולהחסיר מהמספר המתאים לכל אות / מהתוצאה הסופית - 1. זה היה הניחוש הראשון שלי, ואפשר לראות שהוא לא עובד.. נסי אולי להחסיר 1 בדרך קצת שונה.. זו שיטת הצפנה מוכרת יחסית, שניתנת לעיתים גם ללא הרמז של ה-(1-).

Lady in red2

New member
../images/Emo51.gif הצלחתי ../images/Emo58.gif

עכשיו אני מנסה כבר הרבה זמן לעבור עם העכבר על הספירלה וכלום לא קורה...

Tesseract

New member
מחשבה נכונה..

את שמה לב שכשאת עושה את התנועה הזו עם העכבר, יש צלצול כזה, אבל אכן משום מה, שום דבר לא משתנה. רמז מתאים (בערך) למקרה הזה, יכול להיות הכיתוב שמופיע בחדר "הראשי", בו תהיה גם הפרקטיקה..

Lady in red2

New member
זהו, שאפילו אין צלצול...

צריך להיות ממש מדוייקים עם העכבר? רק לעבור או גם לגרור?

Tesseract

New member
עד כמה שאני זוכר..

לא צריך להיות מדוייקים לגמרי, כן צריך לגרור. שימי לב שהרמקולים שלך עובדים, את אמורה לשמוע צלצול כשתעשי את התנועה.. בכל מקרה, בהקשר לרמז שנתתי קודם, החדר עם הדלת האפורה מיועד לתרגול, ככה שאני לא בטוח כמה הצליל משנה..

Lady in red2

New member
יש מקום ספציפי ../images/Emo58.gif

על הקיר שמציירים את הספירלה? אני מנסה שוב ושוב ושוב, גם בחדר האפור וגם על הקירות בחדר החיצוני ולא קורה כלום.

Tesseract

New member
טוב, בערך התשובה ../images/Emo26.gif

את הספירלה את אמורה לצייר קודם בחדר ה"אפור" (שיהיה
), בדיוק במקום בו היא מופיעה, ואח"כ בחדר החיצוני, באותו מקום וגודל בדיוק. בשתי הפעמים את אמורה לשמוע צלילים. יכול להיות שדילגת על אחד מהשלבים הקודמים לספירלה, בדרך לפתרון, ובגלל זה את לא מצליחה להתקדם. תוכלי להזכיר לי את הסיסמא לשלב הזה, כדי שאוכל לבדוק בעצמי?

למעלה