שלום.....

שלום......./images/Emo13.gif

יש לי שאלות..... קודם כל,באיזה אופן "מוחלט" מה תהיה זירת הפתיחה של החצלול? למה אנשים מסוימים מתחילים את החצלול בבית הספר (למשל) ואנשים אחרים מתחילים את החצלול באפריקה?במה זה תלוי? ועוד שאלה- איך אני משנה את זירת החצלול?אני צריך פשוט "להרגיש" שאני נמצא במקום האחר שבו אני רוצה להיות? שינוי הזירה עלול לגרום לי לצאת מהחצלול?

ArchangeI

New member
שלום :)

יש לי תשובות... זה מאד אינדיבידואלי, מה גם שזה תלוי בחלום הקודם שחלמת. איפה שהבנת שאתה חולם שם תיהיה זירת הפתיחה שלך.. אין כאן זירת פתיחה אחידה לכולם (אפילו לא לאותו אחד..) ועוד תשובה- נסה לדמיין שהמקום האחר שבוא אתה רוצה להיות נמצא מאחורי דלחת כלשהי, ואז כאשר תפתח את הדלת אתה תגיע למקום חפצך.. אתה גם יכול לנסות לעצום עיניים (סכנת התעוררות) או סיחרור/להיכנס לתוך מראה (לא תמיד תגיע למקום שאליו רצית להגיע) תלוי מה אתה עושה על מנת לשנות אותה.. רוב הפעמים עדיף פשוט לזרום עם החלום הקודם שאתה כביכול ממשיך אותו.

iluvHD

New member
זה גם עיניין של ניסיון

ככל שתצליח לשלוט בחלום יותר פעמים, כך גם פחות תתרגש כשזה יקרה.. תצליח לשמור על החלום הצלול יותר זמן ולשנות סצינות בקלות יתרה. היום אני משנה סצנות בערך ברגע שהבנתי שאני חולמת.. החלום המקורי לרוב לא ממש מעניין אותי.

שאלה נוספת.......

החלומות (הרגילים, לא צלולים) שלי הם בדרך כלל מציאותיים, ולא לא-הגיוניים.......לכן אני לא יודע מה לעשות בבדיקות ההגיון שלי- הרי אותם אירועים הגיוניים קורים לי גם במציאות וגם בחלום.....איך אני אדע להבדיל בין המציאות לחלום?מבינים ת'בעיה?? בעצם אין לי שאלות לשאול בבדיקת ההגיון.........

Esho

New member
בחלום אתה זוכר איפה קודם?

השאלה שלדעתי הכי טובה בבדיקת הגיון היא: "איפה הייתי לפני שעתיים? מה עשיתי? איך הגעתי לפה?". כל אחד זוכר במציאות מה הוא עשה לפני שעתיים, אולם בחלום לא.

אבל

שאלה כזו לא עלולה להסיח את דעתי מהחצלול ולצאת ממנו בטעות? הרי כשאני מתרכז בחצלול עצמו ושואל שאלות על הסביבה והמקום- הגיוני שיותר "אכנס" אליו...... וגם- אילו עוד שאלות הגיון אתה ממליץ לי לשאול?

Esho

New member
לו זה היה גורם ליציאה מחצלול

לא היו משתמשים בזה, אבל מכיוון שכן משתמשים בזה אין מה לחשוש. חוץ מזה, אם אתה שואל שאלת היגיון, מאוד סביר שמיד, תוך 2 שניות אתה תדע שזה חלום. כמו כן, יש המון שאלות שאפשר לשאול כגון: "זה הגיוני מה שאני עושה פה?" "למה אני נמצא פה? מה מטרתי?" "מה עשיתי לפני שעתיים? ואיך הגעתי משם לפה?" "איפה אני? אני מכיר את המקום הזה?" והכי חשוב לשאול את עצמך לפני כל השאלות האחרות: "האם אני חולם"? מקווה שעזרתי.

למעלה