י יעל צאן New member 23/8/06 #21 תמיד הספר יותר טוב מהסרט !! P: כלומר ככה זה אצלי T.T אבל ניחע, גם הסרטים חביבים ביותר לדעתי ברוכה הבאה ... ני יעל בת 17 ...תהני !! D:
תמיד הספר יותר טוב מהסרט !! P: כלומר ככה זה אצלי T.T אבל ניחע, גם הסרטים חביבים ביותר לדעתי ברוכה הבאה ... ני יעל בת 17 ...תהני !! D:
S skaramoosh New member 24/8/06 #23 ברוכה הבאה! אני נגה ואני יבת 13 ממעלה אדומים. אין צורך לאהוב פה את הסרטים בשבילם יש פורום. גם אני לא ממש אוהבת אותם, הייתי חיה מצויין בלי זה...
ברוכה הבאה! אני נגה ואני יבת 13 ממעלה אדומים. אין צורך לאהוב פה את הסרטים בשבילם יש פורום. גם אני לא ממש אוהבת אותם, הייתי חיה מצויין בלי זה...
R rikko 13 New member 25/8/06 #29 מי שבא ברוך הבא ../images/Emo97.gif היי אני אילת (או ריקו עם הפלפל) גם אני עולה לי' איזה קטע היית במיטופיה? ועם יש לך ידע רב על הספרים אז בטוח שתשתלבי
מי שבא ברוך הבא ../images/Emo97.gif היי אני אילת (או ריקו עם הפלפל) גם אני עולה לי' איזה קטע היית במיטופיה? ועם יש לך ידע רב על הספרים אז בטוח שתשתלבי
N n u k e y New member 25/8/06 #30 לא הייתי.. רציתי אבל לא יכלתי ללכת :S חח בקשר לספרים אני יודעת אותם פחות או יותר בעל פה מרוב שקראתי