שלום

שלום ../images/Emo13.gif

מה שלומכם? אני יעל, ואוטוטו עוזבת את הבית בע"ה לכיוון דירת שירות בירושלים עיר הקודש:] אז לפני השאלות שלי אני רוצה שתדעו שעיינתי בטאגליינס וגם קצת בפורום,אבל אני אשמח לעוד תשובות וגם לא מצאתי את כל מה שרציתי,אז אני ממש אשמח אם תעזרו לי...! אממ בגדול, אני ילדה של בית והייתי רוצה פשוט לדעת מה יכול לגרום לי להרגיש בבית בדירת שירות החדשה? אני כמעט בטוחה שאהיה בחדר עם עוד מישהי (או אפילו עם עוד 2 בנות), ואני ממש מסתדרת עם אנשים אבל נראלי שלגור איתם זה לא בדיוק אותו דבר:] אז אם יש לכם טיפים, עצות וכו' איך להתנהג ומה לעשות ואיך לחיות בשלום 9 בנות בדירה-אני ממש ממש אשמח! :] [ואני יודעת שיש שרשור דומה בעמוד,אבל לא ממש פירטו שם וחבל....] המווון תודה ורק טוב!

אה ולשאלתך

מצעים של הבית איזה בובה שאת ישנה איתה או פוסטר שאת ממש אוהבת (או לחילופין תמונה זה אותו דבר הבדל של זכוכית)

מותר לי

New member
../images/Emo45.gif

גם שולחן נחמד בפינה של החדר, שטיח, וילון... מנסיון שלי- הבית נראה הרבה יותר "בייתי" עם וילונות!!!

Laybe

New member
הדרך היחידה שאני מעלה בדעתי

להתמודד עם 9 בנות באותו בית היא כמובן לעבור לגור בבית אחר. אבל את נראית בחורה חביבה ומלאת אופטימיות שיכולה לשרוד ברגעים קשים, אז שיהיה בהצלחה. לשאלתך - לי יש תמונה שעברה איתי כבר בערך 8 דירות, כך שה"נוף" על הקיר תמיד תמיד מוכר.

למעלה