שלום

CrazySheep111

New member
שלום../images/Emo13.gif

הגעתי לפה דרך מישהי שמפרסמת בחתימה שלה את הפורום הנ"ל, וזה היה נראה לי מעניין, התחלתי לקרוא פה ושם... וקראתי באיזשהו מאמר על כישופי אהבה-קודם כל מסכימה לגמרי עם מה שרשום שמה (על הכפייה לאהבה), ובהמשך לאותה הודעה היה רשום שיש כישוף למניעת בגידה-דבר שנשמע לי מאוד מעניין... אז רציתי לשאול אולי מישהו יכול לכתוב על זה קצת?... מה זה בדיוק, איך זה אמור להשפיע, מה הסיכון שכרוך בזה וכו... וגם מה ה"כישוף" עצמו... לא יודעת אם אני אנסה דבר כזה, אבל מסקרן אותי לשמוע על זה -מאוד (בגלל שיש לי מישהו קרוב שבגלל חוויה כלשהי יוצא שהוא אפילו לא שולט בבגידות, ובמקרה כזה לדוגמא זה נשמע לי אולי דבר חיובי לעזור..ובגלל זה אני רוצה לפחות לשמוע
) ועוד שאלה קטנטנה- קראתי רק על שיקויים פה, אז השאלה היא האם באמת כמו בסרטים יכול להיות גם כישוף שכרוכים בו מילים בלבד? (לא נשמע לי הגיוני אבל שואלת בכל זאת
) תודה מראש לכל עונה. וסורי על החפירה

neophile

New member
כישוף אהבה מביא רומנטיקה לחיים

רומנטיקה שיכולה להתלוות למגוון של רגשות ,מחשבות ומצבי תודעה לא נעימים במיוחד

RainBird

New member
זה שחר- הוא נוהג ללהג בנושאים שאינו מבין, מומלץ להתעלם.

neophile

New member
זה ארדן

מכשף שנהנה ליצור מלכודות אנרגטיות לאנשים ומוצא שעשוע חולני בכך . שימרי על נפשך

ההגמון

New member
שמע,

זה לא מוציא אותך יותר טוב, הדברים האלה. ואני גם אסביר למה. אם ארדן, למשל, נהנה לעשות מלכודות אנרגטיות... ואתה מושפע מהן, זה אומר שארדן יותר חזק ממך, מה שבעצם מוציא אותך חלש יותר אנרגטית (אני בכלל לא אתחיל לדבר על וריאציות אחרות של חוזק וחולשה). ככה שלפאר ולהלל, לטוב או לרע, את השגיו של ארדן בתחום הכישוף על גבי הפורום, סתם מוציא אותך מכשף חלש יותר, עם הרבה פחות ידע בהתגוננות.

neophile

New member
מה אתה? אוכל נבלות?

אני לא בטוח לגבי ארדן יכול להיות שהתייחסתי אליו כפי שהתייחסתי אליו מהסיבות הלא נכונות. ולעוד כמה אנשים...מתוך איזה יצר של הרס עצמי שאני רוצה לרדת לשורשו.

neophile

New member
איך אפשר למנוע בגידה?

תסתכלי על נוצרים ועל שבועת החתונה שלהם "עד שהמוות יפריד בינינו" כשהאהבה מתה אי אפשר למנוע בגידה כישוף למנוע בגידה הוא כישוף אהבה לכל דבר

CrazySheep111

New member
ואלה

לא חשבתי על הכיוון הזה... יש בזה הרבה.. למרות שתכלס לא חשבתי על הכיוון של האהבה אבל תודה

RainBird

New member
בגידה יכולה לבוא מצורך מיני ולאו דווקא חוסר אהבה.

CrazySheep111

New member
חחח../images/Emo6.gif

כן יכולות להיות הרבה סיבות... אני גם לא התכוונתי למובן האהבה (כמו שציינתי כבר
)

למעלה