שלום

שלום../images/Emo13.gif

אני חדשה פה. בעבר הייתי פה עם כינוי אחר. מקווה להשתלב מחדש
רציתי לשאול בקשר לסטודיו בי- נדרשת טכניקה גבוהה? קשה להשתלב בשיעורים?

ballet20

New member
מיקוד כלשהו...

אזיה סגנון את אוהבת? אצל איזה מורה? זה די משתנה אני חושבת...

ballet20

New member
=כלומר

בהנחה שאת מכירה מורה כלשהו ומתעניינת בשיעורים שלו.

ליאנההה

New member
הנה קצת אינפורמיישן

ישנם שיעורים בסיסיים שיורם כרמי ומירה מעבירים בימי שלישי וחמישי. בשבילם לא דרושה טכניקה, ז"א שם ממש מתחילים ללמוד את הבסיס. לא כדאי לבוא לשיעורים יותר מתקדמים אם אין בסיס בכלל! יש גם שיעור מודרני בסיסי שרועי מעביר בימי ראשון וחמישי.. אם אין לך בכלל רקע הייתי ממליצה לך לבוא קודם לשיעור בחמישי כדי לא להבהל יותר מדי ורק אח"כ בראשון. השיעור בחמישי נורא קצר, רק שעה אחת, ולא מסובך בכלל. enjoy :)

תודה../images/Emo9.gif

אני רוקדת בלט קלאסי ומחול מודרני 4 שנים. ובכללי אני רוקדת מאז שאני מכירה את עצמי, בחוגים ובמתנ"סים. השאלה היא האם בלט- מתחילים הוא ברמה גבוהה?

דולסה1

New member
כעיקרון..

יש שתי מורות לבלט שמלמדות גילאים 4-18 בערך חח.. בלט מתחילות בסטודיו בי זה לבנות ממש ממש קטנות בנות 4 עד שבע שמונה בערך-עם לי ארבל. גילאים עד כתה ו' - עם מיכל וולף. אח"כ יש את הגילאים שנעים מכתה ה' עד ז-ח' שזה עם לי ארבל חלקן שם בגלל הגיל וחלקן בגלל שהן טובות מאוד- לא יהיה לך כל כך קשה להשתלב,חלקן ממש טובות והן קטנות ממני בכמה שנים..אני עולה לט' ואני שם בגלל שהתחלתי ללמוד בלט על רמה רק השנה. אח"כ יש את גילאים מט' עד יב' בערך שוב תלוי ברמה וגם לא כל כך הבנתי-לי ארבל או מיכל וולף, המתקדמות יותר עם מיכל.

למעלה