שלום

AndreaCorr ©

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני בחורה לפני גיוס, והלכתי היום לחפש עבודה. השארתי את הטלפון והפרטים בכמה מקומות, 2 מהם חזרו אליי כשביניהם בית הקפה "אילן'ס" (אני מקווה שזה בסדר להזכיר כאן שמות). האיש החביב אמר לי שזו התחייבות לחצי שנה (יש לי 8 חודשים עד הגיוס), 5 משמרות בשבוע. פרטים נוספים אני אקבל בראיון שאני אעבור ביום א' הקרוב. יש לי מספר שאלות: 1. לא בדיוק הבנתי אם זה שירות עצמי או שיש את עניין ההגשה לשולחן (וכתוצאה מכך - טיפים למלצרית). מישהו מכיר את השיטה שם? 2. התחייבות לחצי שנה, 5 פעמים בשבוע, היא משהו שכדאי לעשות? בכל זאת, זה לעבוד ממש כמעט כל יום, והתחייבות די רצינית. יש כאן מישהו שעמד במצב הזה ויש לו עצה? ומלבד זה, נניח ואני מעוניינת להפסיק לעבוד, מה יהיה הנוהל? הרי הם לא יחזיקו אותי שם בכח, מן הסתם. במה זה יתבטא? 3. יש לכם טיפים מה יכולים לשאול אותי ב"ראיון עבודה" כזה? מעולם לא עבדתי בעבודה רצינית קודם לכם. היו לי עוד שאלות אבל קצת שכחתי :) אולי אני אוסיף אח"כ. תודה רבה! שרון

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

דיברנו קצת על אילנ'ס בעבר, מצורף קישור לשרשור בו מישהי הביאה מידע די מועיל. לגבי השאלות הספציפיות ששאלת: ככל הידוע לי באילנ'ס השירות אינו עצמי והמלצריות מגישות ואכן מקבלות טיפים. לגבי ההתחייבות, בדרך כלל במקומות שדורשים התחייבות הפרה מחייבת בקנס, זה משהו שמי שראיין אותך אמור להסביר לך. לגבי מה שישאלו אותך, סביר שישאלו על נסיון קודם בעיקר ואולי גם על האנגלית שלך, אין לי מושג איך הם אבל יש מקומות שזה מספיק להם ויש מקומות שעורכים לך ראיון כאילו הם מקבלים אותך לעבודה קבועה עם רכב צמוד. שיהיה לך בהצלחה, תדווחי מה קורה ואם יש לך עוד שאלות תשאלי בכיף.

למעלה