שלום...

איזבל 21

New member
שלום...../images/Emo13.gif

יש לי מספר שאלות : אני רוצה לפתח קריירה של דוגמנית ביוטי ( פנים ושיער ) ואני חושבת שיש לי את הנתונים המתאימים , כרגע אני מצטלמת מידי חודש חודשיים לכל מיני צילומים , תיקי עבודות של מאפרים , ומעט פרסומים . החלטתי שאני רוצה לפנות לסוכנות באופן מסודר - איך אני עושה את זה ?פשוט הולכת לסוכנות ומציגה את עצמי ? אני צריכה להתקשר קודם ? כמה תמונות להביא וכו'... תודה !

...

את חייבת קודם לעשות בוק מקצועי שמאפיין את התחום בו את רוצה לעסוק, לצורך העיניין פנים ושיער, הבוק מכיל 10 תמונות מוגדלות, הגודל הסטנדרטי 20*30 (גודל של נייר A4 במדפסת). עם הבוק את הולכת לסוכנויות ומציגה בפניהם את עצמך. אם לא התקבלת לסוכנות מסויימת, אל תתייאשי, תמשיכי לסוכנות הבאה. אם את רוצה שנחווה פה דיעה על הפוטנציאל שלך, את מוזמנת להעלות תמונות.

topagency2

New member
תשובתנו

לכל סוכנות כמעט יש מחלקת ביוטי אנחנו ממליצים לא להשתמש במייל אלא להתקשר ולקבוע ראיון בסוכנות. כמובן שתצייני שאת רוצה ביוטי ופייס ושיער ולא דוגמנות מסלול. כאשר את מגיעה לסוכנות אני לא טוען שחובה לבוא עם בוק מקצועי למרות שהדבר תורם ללא ספק. אבל באותה מידה את יכולה לבוא עם תמונות פשוטות שלך ואם את מספיק מרשימה הם יתרשמו ממך וירצו אותך. כמובן שהתמונות אותן תביאי חייבות להיות של פנים הלא זה התחום בו את רוצה להתמקצע. לשאלות נוספות אנחנו כאן תמיד רק תשאלי ותודה לשאר נותני התשובות במיוחד טיפטיפון.

איזבל 21

New member
אני אענה לכולם בהודעה אחת :)

קודם כל תודה ...
עכשיו עוד כמה שאלות : אם מי בסוכנות אני קובעת את הפגישה ? זה אמור לעלות כסף?

צלצלי לסוכנויות יש שם פקידות ...

יפנו אותך לאן שאת צריכה:) וזה לא עולה כסף:) את יכולה להפגש עם כל סוכנות בארץ חינם:) וווששייי היה פה:) בישבילי זמן זה כסף:) במידה ואת יפה בסופו של דבר זה יעלה להם המון כסף:) הייתי פה ופוף נעלמתי עד הפעם הבאה:)

למעלה