שלום

Bitch47Percents

New member
שלום ../images/Emo13.gif

חברה שלי חושבת להיות פונדקאית, ולא יודעת מאיפה להתחיל לברר על זה. האם תוכלו לעזור?

gesta

New member
איפה להתחיל

דבר אחד בטוח בתהליך הזה: שבצד שלך זה הרבה יותר קל.... :) אני אם שנמצאת כרגע בתהליך פונדקאות עם פונדקאית מקסימה. יש הרבה הורים שזקוקים לפונדקאית מתאימה. יש 2 אפשרויות: 1. לבצע את התהליך לבד (מצד ההורים ) 2. לבצע את התהליך באמצעות מרכז מסודר זה לא משנה אם כך או כך, תלוי בך, ובהורים וביכולת שלהם לתמוך בך בכל התהליך. אני אוהבת מאד את הפונדקאית שלי ואנחנו נפגשות מידי פעם , אני מאד סומכת עליה. והעובדה שפעלתי לבד לא הורידה או העלתה מהתהליך, אבל ב"תקלות" או בקשיים שמערימה הועדה מצד משרד הבריאות, זה טוב שיש מרכז מסודר שמכיר את כל התהליך, ה"שטיקים" ואת נוסחאות הפעולה השונות מולם. יש הרבה מה לומר על התהליך ואם תרצי עוד לדבר - תשאלי שאלות ספציפיות ואשמח לענות. :) להת' וטוב שיש כמוך :)

angel Mom

New member
שלום לך!

המחשבה על להיות פונדקאית חלפה במוחי מליון פעם , בערך. המסוגלות והיכולות שלך מתגלים אך ורק ברגעי האמת! השלב בראשון הוא לקרוא!!! לקרוא המון!!! יש כל כך הרבה סיפורים של פונדקאיות ברשת , על חוויות והתלבטויות, על קשיים ועל רגעי אושר(לפעמים גם עושר). לפונדקאות ניגשים בגלל כסף ושלא ייסבנו אותך! אבל מפונדקאות לא מתעשרים. תמיד היה נדמה לנו שההורים המיועדים (אלה שבשבילם אנו נושאות את העובר) הם עשירים, את הסטיגמא הזו השגנו בגלל כל הסרטים שראינו , בסרטים תמיד הם היו בעלי מניות ובעלי חברות גדולות , המציאות הזו מתנפצת מהרגע הראשון שאת חושבת ברצינות על התהליך!!! ההורים המיודים הם אנשים שעובדים קשה מאוד בשביל כספם! הם אנשים שלא נולדו עם כפית של זהב בפה! אנשים בדיוק כמוני וכמוך שחיים על הלוואות , גם כדי לשלם לפונדקאית! בקיצור: אני פונדקאית בשבוע ה-9 להריון , ולהיות כנה איתך --- זה לא קל!!! אני שלמה כמובן עם ההחלטה שלי ועם התהליך שאני עוברת. המלצה שלי- לעבור את זה דרך משרד מסודר! שם יתנו תשובות לכל שאלותייך!

למעלה