שלום

baby61

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היי, אני חדשה. קוראים לי רותם אני בת 14 וחצי מאילת. והגעתי לפורום הזה מהתעניינות רבה שיש לי לעולם הרוחות כל מה שקשור. אני אף פעם לא עשיתי סיאנס ואני נורא מפחדת לעשות, למרות שבמידה מסויימת אני נורא מתעניינת. רוצה אבל הפחד עוצר בעדי. יש לי אתר נחמד אם תרצו, אם אתם מכירים או לא. מקווה שתהנו. וזהו
אני מקווה להשתלב... וקראתי את כל השרשור של זאזא כי ראיתי שדיברו עליו ולא הבנתי מה בדיוק.. והסיפור שלו היה כ"כ הזוי.. הייתי דיי בשוק שאנשים אשכרה הגיבו לו.. חחחח כאילו זה נשמע אשכרה כמו סרט. אבל לומשנה ממש טיפש ואני מקווה שלא ניתקל בו יותר. ושבת שלום לכולם..
(מחר פורים.. יאיי)

Dark faith

New member
אשת הספטום../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה מותק
בקשר לסיאנס- מחא אני ארחיב. פשוט יש לי בחינה מחר ואני די לחוצה.

baby61

New member
חחח זה לא אמיתי.. אבל יהיה ../images/Emo99.gif

מאיפה לך אבל?!?! חחחחח בהצלחה בבחינה. אה ותודה

ברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

לא הכי מומלץ לערוך סיאנס מפני שזה מעיר את הרוחות.. והם כמו רוב בני האדם יכולות להיות בבאסה, בקריזה או סתם לשקר כי משעמם להן... לכן השאלה היא למה את רוצה לשות את הסיאנס... לאיזו מטרה... סתם כי את סקרנית או עם סיבה מסויימת...אני אישית מציעה אם כבר אז לעשות ססיאנס עם מדיום או מתקשרת... אגב גם אני מאילת... אולי אנחנו מכירות
לינוי

baby61

New member
מממ יש מצב

תשלחי לי מסר איפה את לומדת/ עובדת או לוידעת מה
אני רוצה לעשות סיאנס מסקרנות... זה נורא מסקרן אותי כל עולם הרוחות וזה.. והייתי רוצה לדבר עם רוח זה נשמע מגניב.. במיוחד שחברה שלי עשתה וסיפרה שעלתה רוח.. זה מעניין

חברה שלך עשתה את הסיאנס לבד?

כי זה לא הכי מומלץ.. והשאלה היא כמובן אם היא חקרה על העיניין קצת לפני שהיא עשתה את הסיאנס

baby61

New member
עם עוד אנשים...

חבר'ה בגיל ה14 4 כאלה.. הם לא מבינים בזה ממש רק מתעניינים.. סתם חבורה של ילדים שלא יודעים מה הם עושים.

baby61

New member
חחח אני לא אשמה.

אני בעצמי אמרת לה שלא כדאי.. והיא ייעצה לי לבוא ולא רציתי.. היא בכל זאת עשתה

Dark faith

New member
חומד,

כמו שלילי ענתה לך....סיאנס באמת באמת לא מומלץ. חד וחלק. אני אישית אפילו עם מתקשרת נורא מסתגיית מהעניין. לעולם אינן יודעת מה תעלי על הלוח, ישויות רעות, ישויות שובבות....ברמת העיקרון במרבית המקרים שמצליחים להעלות ישות- מדובר בישות מדרגה נורא נמוכה. במקרה הזה- אפשר להגיד כי הסקרנות יכולה ללא ספק "להרוג" את החתול.

baby61

New member
אני יודעת.

אני מתעניינת אבל אני לא מתכוונת לעשות את זה. מכיוון וכל הסכנות

למעלה