שלום

• פותח הנושא Amber
  • פורסם בתאריך

Amber

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני קוראת בפורום שלכם כבר מספר שבועות מאז שהחלטתי שאת המסלול לטיול שאחרי הצבא אני כנראה לא רוצה לעשות לכל היעדים המוכרים (מזרח, דר' אמריקה אוסטרליה וכו'...), והחלטתי לשלב את אירלנד ואנגליה לטיול אחד ארוך. הבעיה שלי היא פרטנרים.... כי אמנם הטיול קוסם לי אבל לא הרבה צעירים מעוניינים לבלות שם מספר חודשים... השאלה שלי בעצם היא האם אתם מכירים קבוצות שאיתם יוצאים מהארץ ומתחילים לפחות את הטיול בצורה מאורגנת... אני לא מתכוונת לטיול מאורגן של מספר ימים באטרקציות המפורסמות של אירלנד אלא אם יש קבוצות שיוצאות לטראקים שאיתן אוכל להתחיל את הטיול בהרגשה בטוחה שאני לא נוחתת על אדמת אירלנד לבדי... אם מישהו מכיר קבוצות כאלה של צעירים אפילו לא מהארץ איתם ניתן ליצור קשר, אודה על כל רעיון תודה מראש

רועי גב

New member
אירלנד

ראשית כדאי לך להיכנס לפורום אירלנד או חובבי מוזיקה אירית (יש כאן בתפוז)ושם סיכוי גדול שתמצאי שותפים אני חרשתי את אירלנד לבד אבל כמעט אף פעם לא נשארתי בודד נכון שלא תמיד זה ישראלים "ולפעמים טוב שכך" רק תזהרי לא להזמין אירי לבירה בפאב כי אז הוא יזמין עד אובדן הכרה

Amber

New member
קודם כל, תודה רבה על התשובה

תשובות מניסיון זה תמיד הכי טוב
פירסמתי את שאלתי גם בפורום 'תרבות ומוזיקה אירית' כאן בתפוז למרות שלפי ההתרשמות שלי הם עוסקים יותר בתרבות האירית בצורות שאפשר להתקשר אליה מכאן בישראל... אבל אני מקווה לטוב
ובנוגע לטיול שלך... אשמח אם תשתף. האם טסת לבד ומצאת שם פרטנרים להמשיך איתם את הטיול? איך הגעת לאותם מטיילים? לגבי ה"לא ישראלים"... גם אני בעד ואני חושבת שזה אפילו יותר מעניין לטייל עם אנשים שלא הגיעו מאותו מקום שאתה הגעת. ו... זה רע שהאירי הטיפוסי יזמין אותי בחזרה?

רועי גב

New member
זה טוב אם אתה מסוגל לשתות

הכוונה היתה שבגלל שהזמנת את האירלנדי הוא רוצה להחזיר מחווה והוא חושב שכולם מסוגלים ללגום 3-4 פינט בירה אירלנד גדולה יפה ויקררררה ובעונה יש מספיק מטיילים מכל העולם נקודה שהכי הרשימה אותי היא נקודת תצפית סקי רוד וזה מקום מתאים לקחת B&B שיש לך כמובן בכל פינה באירלנד אין צורך לסגור חדרים מראש אולי רק לילה הראשון

למעלה