שלום

מכביסט05

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני מתחיל בקרוב ללמוד נהיגה על ווספה, השאלה היחידה שלי היא כזאת: זה נכון שמינואר יצטרכו לעשות גם טסט יום וגם טסט לילה, ובתיאוריה יהיו 60 שאלות במקום 30?

blabla2a

New member
תשובות....

מה זה ווספה? אופנוע? ומינואר ועד ינואר ואחרי ינואר יש טסט אחד בבוקר ו 30 שאלות בתיאוריה בקיצר אין שינוי דיי לזיין את השכל....

201002

New member
לא לא לא לא לא לא ! ! ! ! ! ! ! ! !

זה הכל שמועות!! שום דבר לא ישתנה בינואר! זהו! תפסיקו להאמין לכל השטויות שאנשים משועממים ממציאים. !

adidas88

New member
עם זה ווספה אז זה סיפור אחר

זה לא 60 זה 48 וזה לא טסט לילה זה טסט חורף טסט קיץ אה כן ויש גם תוספת מלווה לחודש!

incognito1980

New member
תגיד, לכל דבר אתה מאמין?

תחשוב בהגיון - איך יעשו לאופנוע טסט חורף וקיץ? איך יעשו חודש מלווה? חלאס, נו!

מכביסט05

New member
אה ועוד משו

אם זה ככה אז כדאי לעשות תיאוריה לפני כל השינויים האלה לא?

blabla2a

New member
יש סיפור עם תיאוריה של ווספה!

זה 120 שאלות ו מותר לך לטעות 2 טעויות בגלל שהווספה זה אופנוע 120 סמ"ק ולאופנוע הזה יש עוד שאלות שאוטו רגיל לא נשאל עליהם אבל שטויות וכנראה שגם יהיה בנוסף למה שעדי אמרה טסט אביב וסתיו זה לא בטוח
בהצלחה מכביסט!

מכביסט05

New member
120 שאלות :|:|:|:| רק 2 טעויות? :|

טוב שלא הגזימו.. ווספה זה 120 סמ"ק? אממ אז התכוונתי לטוסטוס..חחח פשוט אני רק בן 16 וחודש, עד כמה שאני יודע אנ'לא יכול לעשות רישיון על יותר מ-50 סמ"ק. ד"א, אנחנו לומדים חינוך תעבורתי (?!) בבצפר, עשו לנו על השיעור תיאוריה כזאת, סתם לקחו שאלות ממבחני תיאוריה שונים, חיברו הכל למבחן אחד ונתנו לנו לעשות, בלי ללמוד ובלי כלום...היו לי 14 טעויות מתוך 30
אם באמת התיאוריה שלי תהיה 120 שאלות ומקסימום של 2 טעויות ייקח לי הרבה מאוד זמן לעבור אותה

blabla2a

New member
כולם התסלבטו עליך בקיצר......

התשובה האמיתית היא התשובה הראשונה שרשמתי לך בהצלחה....

ררדד

New member
גבר

ואני עוזר לך רק כי אתה מכביסט! כולם פה צוחקים.. אתה יוצא פארש מהודעה להודעה.. בקיצור אין שום שינויים בינואר. הכל נשאר כמו שהיה.

למעלה