שלום..

cermit

New member
שלום.. ../images/Emo13.gif

מה שלומכם? אני נכנסתי כמה פעמים לפורום הזה, אבל אף פעם לא כתבתי בו.. אני לא הורה לחייל , או אחות או דודה.. אני החיילת עצמה :]. נכנסתי לפה כמה פעמים כי רציתי לראות עד כמה ההורים שלי מטורפים, או בעצם כמה הורים אחרים חושבים כמוהם.. :]. בדיוק ראיתי הודעה של מישהו שכתב פה כמה דפים קודם, שהצבא לוקח אותנו צעירים , כי צעירים לא מפחדים למות.. לאו דווקא נכון ,אבל צעירים באמת לא חושבים על המוות כ"כ.. "כי לי זה לא יקרה..". בכל אופן , נעים מאוד. אני מתגייסת לאב"כ בעוד 5 ימים.. פחות משבוע.. מפחיד.. מאוד.. אני לא יודעת איך להתמודד עם ההורים. אני לא עושה מסיבת גיוס כי אני לא מסוגלת להתמודד כבר עם המשפחה ולא רוצה שישביזו אותי לפני הגיוס.. כי זה תמיד מתחיל ב"אז לאן בסוף?" וממשיך ב"את עדיין הולכת לקרבי?" ,"למה?","אבל למה לך?" , "עוד חותמת שנה?" , "בסדיר?!".. זה לא השאלות מפירעות כמו התדירות שלהן. כל שבת אותו הדבר כבר שנה שלמה.. וזה מתיש נפשית.. אני לא מסוגלת לסבול כבר.. ואם אני אעשה מסיבת גיוס זה משפחה שלמה שתנסה להניע אותי בכל דרך שהיא מללכת ואני רק אבכה ואתעצבן ואברח מהמסיבה בסוף.. ועכשיו שהכתבה על קרקל היום בבוקר הייתה בדף הראשי של ידיעות, ההורים שלי חגגו על זה :/.זה לא משנה שלפני חצי שנה בערך הייתה כתבה דומה על גולני.. אני פשוט ..רע לי.. כי וואלה אני יודעת שאתם דואגים לי , אבל זה ממש גרוע להראות ככה דאגה. ואתם יודעים מה , לא הרבה עושים את מה שאני עושה.. אני הולכת להיות קרבי, מה שבנות מתנדבות אליו, חותמת כמו מנייאקית עוד שנה כי אני רוצה! כי אני רוצה לתרום. ואני יודעת שזה דפוק כי המדינה הזאת דפוקה כי שאני אשתחרר הכלכלה עדיין תהייה דפוקה כי לאף חבר כנסת לא אכפת מאזרח הקטן.. אז בשביל מי אני הולכת לעשות את זה? זה לא שנתיים זה מעבר.. המון מעבר.. אני יודעת שאני עושה את זה לא עבור הגזלנים שיושבים למעלה אלא עבור אותם אלה שעשו למעני 3 שנים בקרבי במשך 18 שנה שאני חיה.. וזה דבר שההורים שלי ממש לא מצליחים להבין..
ואני מפחדת שאני לא אוכל להרים טלפון ולבכות להם כי הם אולי לא יגידו לי "אמרנו לך"[זה גם יקרה..] אבל הם בהחלט לא יעודדו להשאר אלא רק לצאת משם.. ואני יודעת שיהיו רגעי משבר , וזה כ"כ כואב שאני לא אוכל להעזר במשפחה שלי.. מצטערת שזה כזה ארוך.. הייתי חייבת לבכות איפשהו..:/ תודה.. לילה טוב שיהיה

oshiko

New member
../images/Emo45.gifיש לך אופי!

לכי איתו. אני בטוח שתגיעי רחוק. חוסר הסכמה עם ההורים הוא שלב הכרחי שכל אחד מאיתנו חייב לעבור בדרך מהתבגרות לבגרות. טוב שחוסר ההסכמה מתבטא במשהו חיובי. ההורים שלך ייתרגלו בסוף ויפרגנו לך, מהיום שתתגייסי. ברגע שזה יהפוך לעובדה, הם יעשו מה שכולנו עושים - יחכו לטלפון, יישלחו חבילות, יעשו לך קבלת פנים ביציאות הביתה, ויבואו לטקסים.

סמדר בנ

New member
שלום כרמית ../images/Emo24.gif

אם היית בן אפשר היה לאמר עליך שיש לך
... כל הכבוד לך! לא רק שאת מתנדבת לשירות לא קל, את גם עושה את זה ללא תמיכת משפחתך. אני לא יכולה לשפוט את הוריך, כל הורה מגיב אחרת ואני בטוחה שהוריך מנסים ללחוץ עליך לשנות את דעתך מדאגתם ואהבתם לך. הדאגה לילד , כפי שיכולת לקרוא כאן בפורום, מלווה אותנו ההורים יום יום. זו לא רק דאגה לילדים קרביים - דואגים שקר להם, דואגים שהם רעבים, עייפים, משועממים, שבוזים ומה שאת לא מדמיינת, כל שכן, כשילד הולך למסלול בו יש סיכון. כאמא לבת לוחמת (מיל') אני יכולה לאמר לך שזה בהחלט לא פשוט להורים. צר לי בשבילך שהוריך לא תומכים בהחלטתך. עם זאת, אני בטוחה שבפעם הראשונה שתגיעי הביתה עם מדי הבנים, הנעליים הגבוהות והנשק הם יתפוצצו מגאווה וירצו להסתובב איתך כדי שכל השכנים ייראו. אני בטוחה שהדרך בה בחרת תתרום לך המון, החוויות, ההתנסויות, ההתמודדות. הבת שלי יצאה מהצבא כשהיא נושאת עימה את הידיעה שהיא מסוגלת לתפקד בכל מיני מצבים, לפקד על אנשים, להיות חלק מצוות. היא יצאה בן אדם מחוזק עם בטחון פנימי ביכולותיה. אני מאחלת לך שיהיה לך שירות מספק, מהנה, ושמשפחתך אכן תכיר בערך של מה שאת עושה. אנחנו כאן נשמח לשמש לך לעת הצורך הורים וירטואלים ואת מוזמנת להיכנס ולספר לנו מהחוויות שלך, ואולי גם לשכנע את הוריך להצטרף אלינו? שיהיה לך בהצלחה ושימרי על עצמך

paulika

New member
כרמית חמודה

אני מצטרפת לסמדר, כולנו כאן נהיה הורים וירטואליים ונשמח לעזור, לתמוך וליעץ. יחד עם זאת, הייתי מציעה לך לאמר להורייך את שכתבת לנו. לאמר להם שבכל מקרה תלכי בדרכך, אז שיאהבו אותך כמו שאת צריכה, שיתמכו ויהיו מאחוריך. אמרי להם שאת יודעת שהם עושים הכל מאהבה גדולה אליך, אבל שהאהבה הטובה ביותר היא לעמוד מאחורייך ולתת לך כתף, כשתהיי זקוקה לה. ואולי תראי להם את הפורום הזה. כולנו משתגעים בכל מני צורות מדאגה וכולנו שם בשביל ילדינו, אולי הורייך יסכימו ללמוד מאיתנו ואנו נוכל לעזור גם להם. שיהיה לך בהצלחה, אני בטוחה שתביאי להם הרבה כבוד

בדיוק! שילחי את ההורים לכאן

אנחנו כבר נטפל בהם. נרגיע את החרדות, נכניס את הדברים לפרופורציה ואפילו נושיט להם טישיו וכתף בעת הצורך, ואני אישית מתחייבת להצחיק אותם, אם וכאשר יהיו במצב רוח נפול. מלבדי, יש כאן הרבה מצחיקים, בראש ובראשונה מנהלי הפורום הזה.

cermit

New member
תודה רבה לכולכם :]

העלתם לי חיוך על הפנים והרבה תקווה
.. אני אנסה לשלוח אותם לפה.. שוב , המון תודה.. ושיהיה רק טוב לכולנו.. סופ"ש מקסים שיהיה לכם..

water spell

New member
קודם כול..המון הצלחה !

גם אחותי הייתה אב"כית...אבל היא לא החזיקה מעמד. אני ממש שמחה שיש עוד קרבית מהמחזור שלי.. רק שאני מתגייסת ב 29-למג"ב בכול מיקרה...רציתי שתדעי שאת ממש לא היחידה ! גם ההורים שלי לקחו את זה ממש קשה..וכול העיניים גרם לקרע רציני בנינו.. אבל אני בטוחה בדרך שבחרתי בא! לא מצטערת לרגע.. שוב...המון הצלחה! מאחותי הבנתי שיש ממש בנות איכותיות מאב"כ...וכולם שם כמו משפחה! כשתגיעי לשם..תמסרי ד"ש בשמי לרומינה- הייתה איתי בגיבוש - אחלה בחורה!

סמדר בנ

New member
בהצלחה גם לך ../images/Emo140.gif

יש לנו כאן בפורום את שושה, שביתה מדריכת טירונים במג"ב - אולי היא תהיה המפקדת שלך?.... כמו שאמרנו לכרמית, נקווה שברגע שתהיי בצבא הענינים יירגעו עם ההורים.

למעלה