שלום...

imdark

New member
אני יכול להגיב?

אז אני יגיד תוכיח אמונה מושתת על מיסטורין ברגע שאדם מוציע לאור הודאה מוחלטת שכזו זו לא אמונה אלא מדע וכדי שמשהו ויהוה הוכחה מדעית צריך להוכיח אותו

ToryMaster

New member
אסתכל עליו בחוסר אמון

הנקודה הובהרה, כשאני מתדיינת עם אדם שאני מכירה [שים לב, באמת מכירה] פנים אל פנים אני ארשה לעצמי לומר דבר כזה, אבל לא בלי לנמק. ובכל מקרה שלא יהיה, אני לא אתבטא ככה מעל גבי הפורום.

imdark

New member
לא זה לא

מכשף או מכשפה (או המושג היותר אהוב אלי מאג) לא בהכרח מדיום מדיום כשמו הוא נבחר ע"י הרוחות להבות מפנה לעולם שבחוץ המשעמות של המילה מדיום היא מוליך ולכן לא כל מכשף הוא מדיום לאמות זו רוב בני האדם יש להם את היכולת להיתנתק מהמציאות הזו את תוך אחרת מה שניקרע המימד הרביעי זה משהו אחד ויש אלו אשר מתחברים אל מספר רוחות שומרות

Polar Aurora

New member
מדיום זה

לא "בינוני", כאילו מתווח בין העולמות? כי זאת המשמעות המילולית של המושג..

imdark

New member
לא בהכרח

אבל כן גם בשאמניזם קיים משהו אחר שמכונה מדיום שימוש בקלים או חפצים והאברת הרוח השומרת שלך דרכם כדי לתת לה יכול לגעת המשמעות המילולית של מדיום (לא מדיום ראר) היא מוליך מדיום הוא מוליך של רוחות ונשמות הן משתמשות בגופו כדי להיתחבר עם אנשים בעולם

או.קיי

או.קיי אז את צודקת אבל מכשפה שהיא גם מדיום וגם עוסקת בכישוף היא מכשפה שלמה זאת אומרת שהיא בדרגה של כישוף ותיקשור עם ישויות . וזה משתלב. זה מחבר אחד את השני.

הסבר.

אז כדי שלא לבלבל ת'מוח שמעו. אני גם עוסקת בכישוף וגם מדיום. אני מכשפה. את הכח גיליתי לאחרונה.

ToryMaster

New member
המממ

את מכשפה כי את עוסקת בכישוף, להיותך מדיום אין קשר לזה.

imdark

New member
אני בן

סתם עם את רוצה לדעת חוץ מזה אתה לא חייב להיות מדיום כדי לתקשר עם ישויות אמרתי כולנו יכול לתקשר עם ישויות בסופו של אבל מדיום הוא אדם עם היכולת השלמה להיתחבר לכל רוח ונשמה (בתנאי שהיא מסכימה) למדיום יש חיבור ישיר לעולם שמעבר הוא מרגיש ורואה ויכול אפילו להוות קשר שבו הוא אך ורק מדיום כלומר רוח או ישות פשוט תתחבר לגוף שלו בחיבור ישיר והגוף ישמש אך ורק כמוליך לנשמה אכשיו זה חיבור חזק שבו לרוח יש שליטה על הגוף אבל לא היה צורך למזג נשמות וזה משהו ששמאן כהגדרתו לא יכול לאשות

למעלה