שלום!

pilpelmemule

New member
שלום! ../images/Emo13.gif

כמו ששמתם לב אני חדשה כאן ויש לי כמה שאלות.. אף פעם, לצערי, לא היה לי חלום צלול והייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי שיהיה לי אחד [או יותר
].. אני ממש אשמח אם תעזרו לי.. וגם.. לפעמים קשה לי להירדם.. מה אתם עושים כדי שיהיה קל יותר? אני ממש אודה לכם אם תענו.. יום טוב לכולכם אנשים!

STATY

New member
היי סתיו...

שלום וברוכה הבאה לפורום... אני גל... (מחצלל כמעט באופן קבועעעע) הייתי נותן לך קישור אם הייתי יודע איך לעשות את זה ,אבל אני לא אז אני אגיד לך... תיכנסי ל- "קישורים" לאתר של "אלון ברמן"... אתר מדליק... ו... שהייה מהנה בפורום...

pilpelmemule

New member
אמאל'ה..

נכנסתי לאתר וקראתי את האזהרות האלה וכבר דמיינתי את עצמי דופקת את הראש בקיר או מחליטה לעוף כשזה מציאות... אני מפחדת כנראה.
. אוףף.. באסה. תודה בכל מקרה.. ומה עם הדבר השני? על זה שקשה לי לפעמים להירדם?

pilpelmemule

New member
קראתי על הזיכרון של החלומות..

אני חושבת שאני אתחיל לעשות יומן חלומות! למרות שאני בדרך כלל לא זוכרת.. רק במקרים מיוחדים. וגם זה קצת.. אני מציפה את הפורום
? אני מקווה שלא... הנושא מעניין אותי פשוט.. איך אפשר להתגבר על הפחד מחלומות צלולים?

פשוט תזרמי.. ו..

אני מציע פשוט להתחיל עם יומן חלומות.. זה דבר רשון שאני עשיתי... ואז פשוט תבחרי שיטות אבל הכי פחות מפחידות.. אני מציעה להתחיל עם בדיקות מציאות.. אה ואל תדאגי לגבי זה שלא תדעי אם את במציאות או בחלום כי זה לא עד כדי כך מציאותי כמו שאומרים מקסימום יש בדיקת מציאות...
וברוך הבא לפורום

BlueNosE

New member
מתי התחלת?

אני רוצה כבר לחלום אבל רק התחלתי לפני כמה ימים..

silverhawk

New member
אהלן סתיו../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
אני ממליץ לך לקרוא את השאלות הנפוצות, את המאמרים ואת האתרים המקושרים, ולאחר מכן תתחילי לעבוד על יומן חלומות ועל בדיקות מציאות. אנו נשמח לענות לך על כל שאלה.

pilpelmemule

New member
אני אתחיל היום.. ../images/Emo45.gif

עם יומן חלומות וגם כתבתי לי ח.צ על היד
וקראתי באתר של אלון.. וגם את השאלות הנפוצות.. בקיצור... אני מקווה שאני אצליח.. בקשר לחלק ההוא שקשה לי לפעמים להירדם... יש תשובה?

BlueNosE

New member
נרא לי

שאת פשוט עוברת יותר מדי ארועים ביום (לא שזה רע) פשוט תנסי להתרכז במשהו אחר במקום במחשבות.. למשל בקצב של הנשימות או כאלה דברים.. ף-)

silverhawk

New member
מצטער על העיכוב בתשובה

קושי להירדם נובע בד"כ מעודף שעות שינה בלילות שלפני ומחוסר פעילות באותו היום. נשמע מוכר?

pilpelmemule

New member
לא הצלחתי ../images/Emo10.gif אוףף..

לא זכרתי אפילו אחד.. ובאמת שאמרתי לעצמי לפני השינה "כשאני אקום אני אזכור מה שחלמתי".. אולי לא התכוונתי מספיק? היום אני אצליח! [אני מאוד מקווה]..
..

חלומות, כנסי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נסי את השיטה הבאה, היא עובדת לי פשוט נהדר!
לא צריך לחזור לפני השינה על שום משפטים, פשוט להתעורר ולנסות אותה, זו שיטה מדהימה ויעילה ביותר. דבר נוסף, ראיתי שסוף סוף הכניסו לאנציקלופדיית וויקפדיה את המונח חלום צלול, זו אנציקלופדיה מדהימה שאפשר למצוא בה כמעט הכל, אפשר לחפש לפי נושאים או לחפש לפי מילות מפתח (כמו בגוגל יש שם אופצייה של "חיפוש" ו"יותר מזל משכל", רק שכאן קוראים לזה "לך" ו"חפש") ומה שהכי נחמד זה שכל אחד יכול להוסיף ולהרחיב לגבי כל אחד מהמונחים שם, אם מישהו מוכן להקדיש קצת מזמנו ולמלא את הערכים שחסרים שם זה יהיה נחמד מאד מצידו, דרך אגב האם הבן אדם שמילא שם את ההסבר לגבי חלום צלול הוא אחד מהכותבים כאן בפורום?
מגנייייייייב......

pilpelmemule

New member
תודה ../images/Emo13.gif אני אנסה באמת..

וזה בטח מישהו מהפורום אם יש שם קישור לפורום... לא? אז מי המסתורי
?

pilpelmemule

New member
זכרתי 2 פרטים! זכרתי 2 פרטים!

אני יודעת שזה בטח נשמע לכם כאילו אני סתם מתלהבת מעצמי אבל זה פשוט די נדיר אצלי שאני זוכרת משהו.. כמו שכתבתי.. אתמול לא הצלחתי והיום זכרתי 2 פרטים. כתבתי אותם ביומן חלומות
.

BlueNosE

New member
יפה יפה

אני לא זכרתי כלום לא היום ולא אתמול
אני אלך לישון נראה לי.. =\

pilpelmemule

New member
אוקיי.. אל דאגה! שנינו נצליח בסוף..

וכשנחלום חלום צלול ונזכור אותו נצחק על זה שפעם לא זכרנו את מה שחלמנו
... ליל"ט ובהצלחה.

למעלה