שלום

Broken Smile1

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן. אני עדי, בת 13 וחצי. מתחילת השנה, אני מתעניינת בסיאנס וכאלו [אף פעם לא עשיתי], ורק לאחרונה, שמעתי על מאגיה לבנה/שחורה. רציתי לדעת עוד על זה. זה יכול להיות מסוכן? ומה עושים כדאתה בתוך זה? תודה, עדי.

EvilFlame

New member
היי עדי

כמו שאפשר לראות כאן לא כל אחד יכול להיות מאג לא שזה כישרון מולד זה עניין של פרטיקה ועם את רוצה להיות מאגית ולא בהכרח מתקשרת עם רוחות או חוצנים את צריכה להתאמן על התרגילים שמופיעים במאמרים וגם אתר שעל פי טענת חברי הפורום הזה MAGICK.CO.IL הוא אתר מצוין להתחיל ללמוד ולהבין את הנושא עם את רוצה קצת יותר מידע מורחב על דברים כאלה ועוד כל מיני דברים שקשורים לזה... WICCA-ISRAEL.COM האתר הישראלי לתרבות המכשפות הוויקאניות (זה כולל מכשפים אבל בתרבות המאגיה ו/או הפגאניות נשים הן קדושות) דבר נוסף הוא אתר של שמאנים אנשים שמתקשרים עם רוחות SHAMANSVISION.COM עם הכתובת לא נכונה אז אולי הסיומת זה CO.IL מקווה שהמידע הזה יעזור לך בהצלחה :) ומה עושים כשנמצאים בתוך זה? תחליטי את בעצמך כמובן שלא לכל דבר צריך פיתרון מאגי ועם מדובר בסיאנס ותיקשור את מוזמנת לקחת חברים רצינים ואמינים לעשות זאת אני רק אזהיר אותך בדבר אחד לתקשר עם רוחות ויצורים מסוג זה של אנרגיה או אסטרליות אחרת נחשבת לחטא ביהדות ובנצרות העסק של המאגיה הוא עוד יותר רציני בכלל גם סיאנס גם שאמניזם וגם מאגיה בכלל. שוב בהצלחה ותהני :Z

קישורים ישירים:

http://www.witchcraft.co.il/beginner.htm כדאי לקרוא את כל המאמר, כולל את הקישורים, ובמיוחד את המאמר על קריאה בקורתית.

ToryMaster

New member
המ

משום מה אני תמיד חשבתי שבוויקה הגבר והאישה קדושים וחשובים באותה מידה. שוויון ואיזון.

RainBird

New member
תלוי איזה וויקה ואיזה זרם שלה. הוויקה הדייאנית למשל טוענת לעליונות האישה ופמיניזם קיצוני.

EvilFlame

New member
אני מדבר על פאגניות שאני מכיר בכלל

לא על הוויקה עצמה בלבד. וכן על פי הוויקה הגבר והאישה שווים,אבל בסופו של דבר אנחנו יודעים מי באמת על פי הפגאניות עליון. ולדעתי זה הנשים. ולדעתי נשים שוות לגברים,אין כימעט משהו שבנים יכולים לעשות ושבנות לא יכולות.זה שהן לא רוצות,או חושבות שבגלל שהן בנות הן לא יכולות,זה לא אומר שהן לא יכולות.זה כמו המיתוס שבנות הן אלה שיודעות לבשל (סתם דוגמא) אבל עובדה שגם גברים יודעים לבשל. אנשים חושבים שבנים טובים בספורט אבל עובדה שבנות טובות בספורט ויש דברים שהן יותר טובות מבנים. לדעתי שטויות דתיות של עליונות של הגברים זה סתם גיבוב בשביל השליטה של הגברים אבל אני לא אומר שהנשים יותר טובות. שווים בניהם... על פי אמונתי בכל מקום נמצאת רוח הקודש המסמלת בעצם את הניקיון ואת האלוהות ובעצם את הטהורות אבל מוזר שהרוח של הקודש היא נקבה וזה לא סתם בגלל השפה כי כך זה זה שאלהים הוא זכר גם מסמל משהו אלהים חשוב ורוח הקודש חשובה מאד ואפילו בעיקר באמונה שלי. וזה הוכחה שנשים וגברים שווים או חשובים באותה מידה עם תירצו.

ToryMaster

New member
המ

"בסופו של דבר אנחנו יודעים מי באמת על פי הפגאניות עליון." מה? אנחנו יודעים? ואגב, "פאגאניות" זה לא דבר מוחלט. מה שדרואיד יחשוב ווויקאן זה שני דברים שונים.

ToryMaster

New member
נכון

ואני אל אגיד שאני לא מוצאת את עצמי מתחברת לזרם הזה בתקופות שונות, אבל אני גם לא רואה בה וויקה בהכרח. למיטב הבנתי [שיכולה להיות לקויה] וויקה דוגלת באיזון ושוויון. היה על זה דיון בפאגאניזם, פעם.

RainBird

New member
זה זרם לגיטימי בוויקה לפי מה שאני יודע. מקסימום נחכה שאילן ישפוך אור על העיניין.

למעלה