שלום

efratushh

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני אפרת. בת 17. לפני יומיים חברה שלי שלחה לי את השיר פתיחה, ופרצתי בבכי, כל הגעגועים שבו אליי! אני לא צופה בטלוויזיה בכלל! חוץ.. מהסידרה הזאת. היא כבשה את הלב שלי,ולימדה אותי כ"כ הרבה. אני לא כ"כ מכירה את השחקנים. זה גם לא הכי משנה לי. אני מכורה לסידרה. אז החלטתי לחטט קצת באתרים וגיליתי שיש פה פורום!!!!!!! זה כ"כ משמח! אני יכולה להישאר?

techno girl

New member
../images/Emo105.gifברור שאת יכולה להישאר!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היינו (לפחות רובנו) שמחים אפילו
היי לך אני נטלי בת 13 וחצי מירושלים......
ברוכה
הבאה

efratushh

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

קראתי קצת מסביב, וראיתי דברים ממש יפים!
אבל.. הייתי בטוחה שעוד רגע עולה העונה בערוץ 1!!! כל האשליות שלי התנפצו !!
אבל... הם לא יכולים לעצור עכשיו!! הפרק האחרון! הראו שוב את קייסיי ואת אליס! הם לא יכולים לעצור פה. כמה בכיתי בפרק הזה... קיוויתי שהם יחזרו הביתה! ושבריי יחזור! ו.. היו לי כ"כ הרבה ציפיות....

Tinkerblack

New member
מוזמנת כמובן להישאר

מה נשמע מאיפה את? אני שיר אבל תקראי לי מייגן או ש"ס איך שבא לך... אני בת 16 וחצי מתל אביב... את מוזמנת לקרוא ולכתוב כאן כמה שבא לך ורצוי שהרבה- אנחנו לא נושכים אנחנו רק נובחים חיח אמממ מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה וטובה... אגב ספרי קצת על עצמך... את מוזמנת להכינס דרך האממרים לתקנון הפורום ולקרוא אותו בתודה מייגן

efratushh

New member
הכל טוב ../images/Emo13.gif ואני מקרית אתא...

טיילתי מעט במאמרים, ושוב, הפורום שלכם ממש מושקע! זה היה נורא מעניין, אגב, עדי והילה עדיין פה? יש להם חוש הומור מצויין! נורא נהניתי לקרוא את מה שהם כתבו... את התקנון עוד לא מצאתי, אבל אני מכירה את התקנון של תפוז, כי אני נמצאת הרבה בפורום של הבקסטריט הבויז..
לספר על עצמי? אני לא יודעת מה...
יש לי שאלון נחמד, ששמו בפורום שלהם, אני אשים אותו , וככה ייצא לי להכיר אתכם קצת.

Tinkerblack

New member
לצערינו עדי והילה כבר לא בפורום

הן עכשיו בצבא אני עכשיו בעבודה אבל כשיהיה לי יותר זמן אני אחפש את תקנון הפורום ואתן לך קישור...-האירוניה שהולכת כאן

vegan girl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo115.gifברוכה הבאה!

אני תמר, 15 וחצי מירושלים. את מוזמנת להשאר, אנחנו לא נושכים.... חזק...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיכולה גם יכולה../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

למעלה