שלום

Sky Of Love

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני חדשה פה אני צריכה עזרה אני מתביישת לדבר על הנושא אבל בכול זאת אני מקווה שהגעתי למקום הנכון יש לי אקנה בפנים ובאיזור הגב והחזה טיפה הרופא נתן לי כדורים אבל אחרי שבוע הרגשתי רע ואמרו לי שאני חייבת להפסיק עשו לי בדיקות דם ואסרו עלי לקחת אותם רציתי להמישך לקחת למרות הכול העדפתי שמשהו אחר ידפק לי בגוף נשמע מוגזם אבל זה מה שרציתי בזמן הטיפול אחד ל כמה אנשים קורה שנוצרת בעיה בכבד ואצלי זה כבר היה ממש מסוכן רציתי ממש למות ממש ככה הרגשתי זוועה על הפנים כרגיל המשכתי עם משחות אבל זה לא עוזר לי בקושי ונימאס לי כבר אומרים לי שזה יעבור עם הגיל עכשיו ישנה עוד בעיה יש לי חבר אני אוהבת אותו הוא אותי יש משיכה חח אתם יודעים למה אני מתכוונת ואני מתביישת פשוט לעשות את הצעד הזה ואמרו לי מי שאוהב אותך יקבל אותך כמו שאת אבל לי קשה לקבל את עצמי אני מרגישה חסרת ערך אני עצובה בגלל זה לאבא שלי היה בילדות ואימא לא היה אני די סובלת מזה אני מונעת מעצמי המון דברים בגלל זה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לייעץ לי משהו כי אני כבר כל כך רוצה למות בגגלל זה זו הבעיה העקרית אצלי הבטחון שלי יורד לי למרות הכול

קודם כל חיבוק..

שנית , את צריכה לפרט ולומר איזה כדורים נתנו לך ולפני כמה זמן בדיוק הפסקת לקחת אותם. כשאמרו לך שיש לך בעיה בתפקוד כבד אמרו לך איזו בעיה? שומנים , עודף ייצור... וכו? ובקשר לחבר יש לי עיצה מאד פשוטה, אך לעיתים קשה להפנמה: זה הכל מתחיל ממך , ברגע שתראי לו שאת מלכת העולם הוא יראה בך מלכת העולם. וברגע שתמעיטי בערך עצמך גם אחרים ימעיטו בערכך.. ותאמיני לי , אני בטוחה שזה עניין של עשיית זבוב לפיל. בלי קשר אני ממליצה לך לגשת לנטרופת לשינוי תזונה וניקוי כבד באופן דחוף - את יכולה לעשות את זה דרך הקופה שלך (קופת חולים) וכל השאר אני מאמינה יגיע כבר לבד.. ובנתיים מחכה לתשובתך.

Sky Of Love

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif על התגובה

הביאו לי כדורים של משהו בסגנון של ראקוטן כי ראקוטן זה חזק מידי יש לי בעיה אני רגישה נורא באיזור הכבד והבטן וזה עשה לי בעיות כאבים בקושי היתי אוכלת וכו' עשו לי בדיקות דם לא מזמן מה שקרה שאחרי שהרגשתי ככה עם הכדורים נתנו לי איסור מוחלט לגעת בכול כדור שהוא ולהמשיך את הטיפול של המשחות ובאמת שאני כבר לא יכולה זה מוריד ממני הרבה ואני לא מראה את זה אני סובלת בשקט לאימא שלי קשה להבין אותי כי עד שאין לך משהו שאתה עובר אותו בעצמך קשה לך להבין את הצד השני זה מוריד לי את הבטחון ואני לא מראה את זה כלפי חוץ כשהתחלתי את הטיפול של הכדורים אני לפני כמעט חודשיים הפסקתי לקחת אותם בקשר לחבר אמרו לי את זה תמיד אבל זה לא כזה פשוט אני ממעיטה בערכי בגלל זה כי זה כואב לי ונימאס לי ואני גם מתרחקת מאנשים מהסיבה הזו

אוקיי..

מתי הפסקת לקחת את הכדורים? איזה סוג של משחות אלו? אנטיביוטיות? מה שמן? זה מאד חשוב כיוון שיש תרופות שאי אפשר לעבוד איתם יחד עם שמנים אתריים ולכן התשאול צריך להיות מקיף ועמוק הרבה יותר ממה שאני מתשאלת אותך. ושוב אני מפצירה בך לגשת לנטרופת שיתאים לך תפריט מאוזן !! ואני מבטיחה לך שהדבר יגרום להעלמת הפצעים הפנימיים . בנוגע לחבר- אני מבינה את תסכולך העמוק, ואני יודעת שזה מרגיז שאומרים כאלו דברים - אבל אני לא אמרתי את הדברים הללו על מנת לנחם אלא על מנת שתביני , שזה פשוט כך. לפעמים הדברים הפשוטים ביותר הם הקשים ביותר ליישום. אבל הכי חשוב הוא שלא תתייאשי ושתצברי כוחות מבפנים על מנת שתחזקי את עצמך. בכל מקרה אני ממליצה לך כל בוקר על בטן ריקה לשתות כף שמן זית מכבישה קרה (בלבד!) על מנת לעזור בניקוי הכבד.

Sky Of Love

New member
תגובה

לפני חודשיים הפסקתי לקחת אותם הביאו לי משחה אנטביוטית של הכדורים במקום כדורים יש משחה וזה לא עוזר בקושי פשוט נימאס לי כבר מהכול אני אפלו לפעמים שוקלת לעזוב אותו מהסיבה הזו תודה על העצה והעזרה אני איישם את מה שאמרת לי

למעלה