אני רוצה להבהיר משהו, לוחמי קונג פו
קודם כל נתקלתי קצת בזלזול והרמת גבה בפורום ואני רוצה להציג קצת מהרקע שלי, ולהסביר דברים בצורה שתהיה יותר ברורה אולי מהקודמות. אני אילתי בן 25 ואת השנים האחרונות ביליתי בקריאה ולימודי של תחומים חופפים לעיתים כמו בודהיזים, טאואיזם, פסיכולוגיה בשילוב עם הקבלה פילוסופיה של המזרח,פסיכולוגית מעמקים בתקשור, הילינג, קצת שאמניזים עקרונות שיאצ'ו(וגם קצת יוגה) כל מיני תתי נושאים כמו רפואה סינית, דברים אחרים ששכחתי לציין והרבה מאוד אושו. למדתי פרחי באך ברידמן, למדתי טאי צ'י, אני למדתי כרגע וממשיך ללמוד לתקופה ארוכה נינג'יטסו, ועשיתי סדנאות של ריברסינג. למדתי הרבה תחומים יחסית, ומצאתי שחלק מהם משלימים אם מישהו מסתכל על הקונג פו כאומנות לחימה צורנית בלבד הוא מחמיץ את הנקודה ואני מאמין שהוא גם לא יוכל להגיע רחוק לפני שניגשים לקונג פו, אני אישית הייתי ממליץ ללמוד על המערכת האנרגטית בגוף האדם, ולא בהכרח מהסינים (יש אפילו מערבים שעושים זאת טוב יותר, יפנים, והודים) והתרבות ההודית השפיעה רבות על יפן וגם על סין. קיימות שבע מרכזי אנרגיה עיקריים, ומשניים באזורי המפרקים בעקרון לכל צ'קרה יש תפקיד שאחראי על מערכת פיזיולוגית פנימית אחרת בגוף, וגם מערכת פסיכולוגית אחרת בגוף , וגם רוחנית כל זה מיוחס למרכז אנרגיה שמכיל את שלושתן במקביל(ואולי אף יותר) טאי צ'י מחולק לשלושה חלקים עיקריים הראשון זה חימום, השני זה הזנת הצ'י, והשלישי תרגול הפורום בהזנת הצ'י החלק אליו אני מתייחס, ממלא המתרגל את הגוף שלו באנרגיה שיטת הקונג פו, דוגלת בעיקרון במיקוד וריכוז האנרגיה בזמן מכה יש לי צילומי וידאו ביתיים על מאסטרים שמעיפים חניכים לשלוש מטר כמעט בלי מאמץ, זה כתוצאה מצ'י חזק. בטאואיזים יש דגש על חוסר פליטה בסקס, הכוונה לא לזה שהבן אדם לא יקיים יחסי מין(אלה אם כן הוא נזיר), אלה שהוא לא יפלוט, ויש שתי דרכים או שהוא לא גומר, או שכשהוא גומר הוא נועל את כיס האשכים. גם ביהדות מצויין "אל תשפוך זרעך לשווא" והפסיקה בתנ"ך היא לא מוסרית כמו שחושבים רוב האנשים, היא פשוט בריאותית בזמן שאתה מעבד זרע חמשת הבלוטות בגוף עובדות בשביל לייצר זרע חדש האדם המודרני מקיים יחסי מין לעיתים תכופות מדי, ושלא כדרך הטבע מה שגורם למערכת הבלוטות שלו שחיקה ועומס, כתוצאה מזה האדם חיי חיים קצרים יותר, וגם הורג את אנרגיית הקונדליני שלו כשאדם לא מאבד זרע ואני לא מתייחס באיזה דרך הוא בוחר הבלוטות לא מתאמצות לספק זרע לאשכים כי הם מלאים והם פשוט פורסים את האנרגיה לשאר חלקי הגוף, זה ידוע בענפי ספורט שלא עושים סקס לפני משחק, אפילו מוחמד עלי האגדי שמר בקנאות על החוקים האלה, וגם אני יכול להעיד שבתקופה שהייתי בכלא, הרגשתי בריא וחי יותר מאשר בכל זמן אחר, בעיקר בגלל שאין שם סקס. מה שקרה עם ברוס לי לפי מה שאני שמעתי ואני לא פוסק עובדה הוא מת בזמן אימון ממה שקוראים בסין "חסימת צ'י" ברוס לי לפי התאוריה הזאת קיים יחסי מין עם אישתו האמריקאית לילה לפני האימון, וזה גרם לו לחסימת צ'י או תקיעת צ'י בצ'קרות המרכזיות. יהיו כאלה שיגידו שזה שטויות יהיו כאלה שיבינו על מה אני מדבר תרגול של השיטה בלי רקע אודות הרפואה הסינית והמערכת האנרגטית הוא די עקר לטעמי, חייבים ללמוד את התפיסה הכוללת של המזרח אחרת הקונג פו והטאי צ'י יאבד מהמהות שלו.