שלום

mati88

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מה קורה? טוב, אז אני ממש ממש צריכה עזרה, כי אני כבר משתגעת.. כנראה שההורים שלי והאחים הקטנים שלי יעברו לfrenso שבקליפורניה בסביבות החופש הגדול (נדע מאה אחוז עוד שבועיים ככה, אבל רוב הסיכויים שזה יצא לפועל) בגלל העבודה של אבא שלי, כשאח שלי הגדול ישאר בארץ בגלל הצבא ולי נתנו אפשרות בחירה. אני יכולה לבוא איתם, אבל זה אומר שאני אחזור עוד שנה- שנה וחצי לארץ (אני בכיתה י"א ומתכוונת לעשות צבא) ואני יכולה להשאר לגור אצל חברים טובים מאוד שלנו, שהם באמת כמו משפחה... אבל אני לא יודעת איך להחליט... למרות שיש לי הרבה זמן עד שאני אצטרך לבחור מה אני עושה, ושכביכול אין לחץ, אני מאוד לא שקטה ואני מאוד מאוד רוצה שמישהו ייעץ לי (אתם נבחרתם
) אז מישהו מפה גר בפרנזו? קרוב לשם? יש שם ישראלים? איך ההתאקלמות עם האמריקאים? והבנתי שיש אפשרות עשות בגרויות גם בארה"ב..איך זה הולך?... אני אשמח לשמוע את הסיפורים שלכם על ההתאקלמות בחו"ל והכי חשוב-בדיעבד, אם לכם הייתה אפשרות לבחור (לא יודעת אם הייתה או לא), הייתם עוברים?... כמו שאתם בטח שמים לב אני מבולבלת ולגמרי, ככה שכל עצה, מחשבה או רעיון יתקבלו בברכה! תודה, מתי

kit k@t

New member
אני לא יודעת,

זה תלוי. ללמוד פה בבית ספר זה מגניב, אני אהבתי את זה... אבל אם תגורי בארץ, אני לא יודעת עד כמה הם יקבלו את זה. קשה לגור בלי ההורים שנה וחצי, אבל קשה גם בלי חברים... לא יודעת מה להגיד לך. עד כמה את קשורה לארץ? לאכול? לחברים? לבית הספר? למשפחה? אם את חושבת שתהיי בסדר שנה וחצי פה, אז לכי על זה... קאט

noni2222

New member
אמ..

זה ממש תלוי.. זה חוויה ממש כייפית.. למרות שלפעמים זה קשה מאוד - ולא מדובר במעבר קבוע אלא בשנה-שנה וחצי.. אבל.. זה עלול לעלות לך בחברים שלך מישראל.. בטח תגידי: "לי זה לעולם לא יקרה החברים של אחלה" אבל מניסיון זה קורה - משתנים ויש חוויות שונות ולא מדברים יום-יום. אני נסעתי לגור לשנה באוסטרליה - ואיבדתי 2 חברות מאוד מאוד טובות שלי.. היינו החברות הכי טובות אבל ברגע שנסעתי הן מצאו עוד חברות - לא שזה רע אבל שחזרתי הן לא שמו עלי! ועד היום אנחנו לא חברות.. אחרי זה (זה היה לפני כמה שנים) חברה שלי נסעה לשנה.. היינו חברות ממש ממש ממש טובות והיא חזרה ואנחנו לא מסתדרות.. עכשיו נסעתי לעוד שנה לאוסטרליה - נראה מה יהיה כשאני אחזור. בכל אופן את עלולה לאבד חברים...=/

To4Ka

New member
אנשים הולכים ואנשים באים...

ככה העולם עובד.. עד כמה שזה נישמע רע את יכולה לעיין פה בפורום ולקרוא סיפורים של אנשים שעברו את זה זה קשה לעבור לארצ אחרת.. אבל זו גם חוויה זה בעיקר תלוי באיזה בןאדם את אם את אוהבת להכיר אנשים חדשים ומקומות ופתוחה לדברים חדשים ולהנות מהאפשרות שיש לך, את תהני ותנצלי את המקסימום מהשנה הזאת אבל אם את סגורה לאנשים ואףפעם לא מרוצה ממה שקורה, ככה זה יהיה בכל מקום שאליו תלכי לי היתה את האפשרות ואני בחרתי לעבור... עדיין לא יודעת אם זו היתה הבחירה הנכונה, אבל תמיד טוב לתת צ'אנס ולדברים להסתדר

mati88

New member
דווקא מזה אני לא מפחדת..

אבל אני חושבת שזה בעיתי זה שאני נוסעת (אם אני אסע) לכל כך מעט זמן... כאילו עד שמסתגלים אז כבר אני חוזרת לארץ לצבא לבד (לא אמרתי שההורים והאחים שלי יהיו שם לפחות לחמש שנים אם זה יצא לפועל). אני מרגישה כאילו שלנסוע זה משהו שאני "צריכה" לעשות, אבל מבחינת מה שאני רוצה אני לא יודעת... אני אשמח לשמוע על הסיפורים שלכם, או כל מה שיש לכם להגיד על העניין!

noni2222

New member
בת כמה את?

אם את מתחת לגיל 16 אז יכולה לנסוע ולא לחזור לעשות צבא.. אני חושבת..

M i k a M o o

New member
הממ../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif../images/Emo80.gif../images/Emo115.gif

הכל תלוי בהרגשה שלך לגבי.. הכל
לא הייתי בפרזנו אבל יש לי חברה טובה בביצפר שגרה שם, אבל באה לפאלו אלטו בגלל הבתי ספר
רק קחי בחשבון שזה לא קל. מאוד מתסכל ודכאוני בהתחלה.

למעלה