שלום

rebelde2003

New member
שלום../images/Emo13.gif

יש לכם מתכון למאפה לבן? (הכוונה למין לחמניה עם גבינות אבל חשוב שהצבע שלה יהיה לבן)

yifatushc

New member
היי, להלן מס' מתכונים ../images/Emo26.gif

1-לחמניות מוצרלה גד (של שי עשהאל) 2-לחמניות גבינה 3-לחמניות גבינה עם עשבי תיבול ולהלן מתכון מהאתר של קמח "שטיבל": לחמניות במילוי גבינה ובצל מטוגן- של אביבית מצרכים חומרים לבצק: 1/2 ק"ג קמח לחם – שטיבל 2 1/2 ק"ג קמח כפרי – שטיבל 3 1/2 כוס אבקת חלב 2 כפות מלח 1 כף סוכר 2 כפות שמרים יבשים או 50 גרם שמרים טריים 1/2 כוס שמן זית 1/2 2 – 2 כוסות מים 1/2 כוס זעתר טרי חומרים למילוי: 50 גרם חמאה 2 בצלים פרוסים – לטגן ולצנן גבינת צאן משובחת אופן הכנה לערבב את חומרי הבצק היבשים, להוסיף את הנוזלים וללוש היטב כ- 8-10 דקות. להניח את הבצק בקערה משומנת ולהתפיח במשך כשעה – עד הכפלת הנפח. לקרוץ מהבצק כדורים ולמלא כל כדור בבצל מטוגן וגבינה. לסגור את כדורי הבצק ולהניח להתפחה נוספת כ- 45 דקות. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ולאפות 15-20 דקות בגמר האפייה לצנן את הלחמניות על רשת בתאבון
בהצלחה!!!!
נשמח לשמוע עדכונים...
יפעת

rebelde2003

New member
תודה רבה, הבעיה היא ש...

חשוב שזה יהיה בצבע לבן וכל הלחמניות הללו יוצאות בצבע זהוב כזה... או שאני טועה?

yifatushc

New member
הממ..הכוונה היא ללבן בסגנון ג'בטה?

זה הלחם הכי לבן מבחוץ שאני מכירה, אני חושבת... או שהכוונה למשהו אחר? וסתם שאלה: לאיזה מטרה זה? כלומר, למה כל כך חשוב הצבע הלבן?? אולי זה יוכל לתת לי כיוון לאיזה מאפה הכוונה. יפעת

נירהמ1

New member
יש סוג של לחם בלי קרום שאופים../images/Emo39.gif

אותו כשהתבנית מכוסה בתבנית נוספת. והוא לבן-לבן. היה לי פעם את המתכון. כרגע לא מוצאת אותו. אולי להוגו יש תשובה.

hogo26

New member
זה צריך תבנית סגורה מכל הפינות

כמו שאני יודע ועשיתי,

yifatushc

New member
הכוונה היא לקרום ממש דק ובהיר?

שכמעט ולא מורגש כשנוגסים בלחם?... אני חושבת שאני בערך מבינה למה הכוונה המדוייקת, אבל אשמח לתמונה בכל מקרה.
יפעת

נירהמ1

New member
יפעתוש - המתכון בטח שמור אצלי

באיזשהו מקום (על דיסק), אנסה למצוא אותו.

למעלה