שלום

טינקי 3

New member
שלום ../images/Emo13.gif

לפני שבוע היה פרק של כל הלהיטים של שנות ה -70. (דרך אגב היום יש את הפרק שוב ב 00:10) מישהו ב-ב-ק-ש-ה יכול לתת לי את רשימת השירים שהשמיעו שם? תודה רבה מראש.

I lOvE cAkE

New member
אממ... (אגב... חזרתי מאורלנדו!!!! )

יש את "THE JOKER" יש את "SING A SONG" יש את "I CANT SEE ME LOVI'N NOBODY BUT YOU..." יש את "SHAKE YOUR GROOVE THING" יש את "LOVE HURTS" ו... נראה לי שזהו... זה מה שאני זוכרת... נראה לי שפיספסתי איזה שיר או שניים... אני אכתוב בצהריים שם של אתר שאתה יכול למצוא שם שירים של הסדרה.. מקווה שעזרתי... =) ובוקר טוב לכולם!!!

I lOvE cAkE

New member
היה מדהים!!!

כל כך נהנתי! אני פשוט מטורפת על אמריקה... אני צריכה לגור שם! אני כזאת אמריקאית!!! היה כזה טוב! הייתי בדיסני וביוניברסל סטודיוס... כמובן שראיתי פול שידורים חוזרים של מופע שנות השבעים שהיה שם... אבל ביום שני היה בערוץ פוקס טקס של דוגמניות ששודר אז לא ראיתי פרק מהעונה החדשה =( אבל היה ממש אדיר וקניתי את הדי וי די של "לזכות שדייט עם טד המילטון" - זה אדיר יש שם המון ראיונות אישיים עם טופר! הקייצר זה ממש שווה... אז היה לי ממש כיף ו... זהו! זזתי שי-לי

טינקי 3

New member
ומה לגבי השיר

שהולך ככה... some people call me space cowboy....some people call me.. couse im a lover... וכו'.. זה השיר שהם שרים מסביב לשולחן. מישהו יודע אך קוראים לשיר?? טנקס.

B a M b i 1

New member
יווווו איזה כיף לך שהיית בארה"ב !!!

זה פשוט מקום מדהים!! שמחה שנהנת :)

למעלה