החומרים להכנת קרמים וגם מתכונים להכנת קרמים לחלקי הגוף השונים , חלב גוף וכד'. יש לו קרם טבעי בסיסי , בשמים, שמנים שונים , שעוות דבורים, חמאת שייה , חמאת קקאו ועוד ועוד.
החומרים להכנת קרמים וגם מתכונים להכנת קרמים לחלקי הגוף השונים , חלב גוף וכד'. יש לו קרם טבעי בסיסי , בשמים, שמנים שונים , שעוות דבורים, חמאת שייה , חמאת קקאו ועוד ועוד.
אז ככה: יש להם באמת המון כימקלים . גם הבשמים הם כימיקלים מצד שני יש להם גם שמנים טבעיים בסיסיים ושמנים ארומתיים טבעיים ושעוות טבעיות . הקרם על בסיס טבעי תמיד מחשיד גם אותי כי בדרך כלל מגלים שכל הקרמים הללו הם כימיקלים זוועתיים בתוספת מעט חומרים טבעיים. לגבי הקרם שלהם קיבלתי את ההרכב שלו שניטען שהוא מחומרים טבעיים בלבד. אני לא מכירה את השמות של כל החומרים ואין לי מושג אם הם טבעיים . הדבר היחיד שעשיתי הוא להשוות את ההרכב לטבלת החומרים שאינם מומלצים לשימוש באתר במצורף ובקרם של "זיו" לא היה אף אחד מהמרכיבים הללו . ( דרך אגב יהיה קשה לכם מאד למצוא שמפו או קרם או מוצר קוסמטיקה בבית שאינו מכיל את החומרים הללו )
שהיא אורגנית , טבעונית פנאטית בטירוף וקונה אך ורק אצלהם . את יכולה לסמוך עליהם . ואם יש עץ שמרססים סביבו נגד עשביה ( כמו בתפוזים שלהם למשל) אז הם תמיד אומרים שזה לא אורגני למרות שהפרי עצמו לא מרוסס. חוץ מזה תראי איך הירקות שלהם נראים מלאים כתמים ועם צורות מצחיקות וכל דבר רק בעונתו אז ישר תדעי שהם גדלים טבעי.
יקירתי כקוסמטיקאית אני מודיעה לך שלא שווה להכין קרמים בבית וה ממש לא יצירתי ועיניני אבל בכל זאת אני יכולה לחשוב ולתת לך כמה טיפים הראשון את יכולה לעשות פילינג גוף ופנים בקואקר מעורב במים שמן נבט חיטה בכיבשה קרה טוב כמסכה לשיער כיתבי לי על סוג העור שלך ואתן לך טיפים על בסיס טבעי