שלום

b e n

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היייי לכולכם... מה קורה ? אז זהו.. חזרתי ארצה מספרד היפה. היה ממש כיף
בקצרה חוויות: הייתי בעיר במרחק של 100 ק"מ בערך מברצלונה... העיר עצמה נחמדה ובאמת עם הרבה דברים לעשות... היה בית מלון ממש מהנה, ים... עוד באיזור היה פארק דיי גדול של יוניברסל סטודיוס (כמו דינסי לנד) - כמובן שהייתי שם ועשיתי רכבת מדהימהההה של 8 לופים... כזה דבר אף פעם לא עשיתי וללא ספק זה היה מרגש !
בין היתר הייתי גם בקרטינג משעשע.. פעם ראשונה סיימתי מקום 2 (אח'שלי ואבא שלי), אז אמרתי שאני חייב לעשות את זה עוד פעם.. חח והפעם ניחצתי
ברצלונה - המקום בהחלט שווה "
". הייתי באצטדיון של ברסה בכדורגל... אצטדיון ענקייייייי ! יהיו תמונות
האממ.. היה גם את העיר העתיקה שהיא סבבה, וה"רמבלה" שזה הרח' הראשי שם עם דוכנים חנויות בתי קפה ועוד... היה ממש ממש ממש ממש טוב.
לכולם... אני עוד מעט אמשיך עם קצת חוויות
בן

ברוכים השווים / שבים ../images/Emo24.gif

מה קורה???????????................ הבנתי שנהנת אז אחלההההההה גם אנחנו!!! ספר עוד קצת... ולא הגענו ל- 100 :(

b e n

New member
חחחחח.. לא נורא ../images/Emo3.gif..

טוף אז פחטת או יותר ככה.. ביום הראשון שם, שזה יום ראשון - הכל סגור אז החלטנו להישאר באיזור של המלון.. הלכתי קצת לתפוס
שמש בחוף ים הקרוב, והיה נחמד... אח"כ הייתי גם בבריכה של המלון.. טוב נו. אני עם גבס. הייתי בג'קוזי ובסאונה בלבד
. ביום השני [פה כבר בטח אני אתבלבל] הייתי בברצלונה, הייתי באצטדיון של ברסה- "קאמפ נו" - אצטדיון עוצר נשימה !! באמת ! משם לקחנו אוטובוס תיירים כזה שמסתובב בעיר, ועצרנו בכל מיני מקומות... המסעדות היה אחלה והבתי קפה גם... בקצלונה עצמה עיר עמוסה [2-3 מיליון אנשים] - אבל הכל שם גדול אז לא מרגישים כ"כ לחץ... ביום הבא אם אני לא טועה הייתי באיזור המלון או בעיר שלי המלון.. העיר נקרת טרגונה tarragona - וגם היא מקום נחמד [בעיקר למי שרוצה לראות עתיק]... אח"כ עשיתי קצת קארטינג .. ביום הבא הייתי בפארק שסיפרתי עליו בהודעה הקודמת. בדיוק יום אחריי, התחיל ההלו אין (התקופה שמתחפשים לדברים מוזרים ורואים כל מטר דלעת)... מה הקשר בין ההלוא אין לפארק ? שיש איזה אטרקציה מיוחדת בגלל החג/מסורת... בכל מקרה היינו בפארק בלי ההלו אין.. ומבחינתי היה ממש מהנה, וגם שברתי לי פחדים כאלו או אחרים לגביי רכבות ערים.. עליתי על רכבת של 8 לופים עם ברגים עם הכל.. אחריי שעולים על דבר כזה הכל נראה שונה.. לפחות לי.
בדיוק אחריה, עליתי לעוד רכבת פשוטה, בנוסף לעוד רכבת "ילדים" שעליתי לפנייה, וביחד שלושת אלה הרגשתי על הפנים... הבטן התהכפה וכאבה.. חח.. עבר. אח"כ, ביום שאחריי שוב קצת מנוחה. יום ים, בריכה.. עוד קצת קארטינג. אתמול (והימים קצת התבלבלו לי פה, אז בטח שלא תבינו איך אני מחלק את מה שאני כותב פה ל 7 ימים) הייתי שוב בברצלונה.. הייתי במוזיאון שנקרא "מירו" - או בקיצור משפחת חממי'.
חברה של אחי הבכור שהצטרפה אלינו לטיול ממש רצתה ללכת לשם.. הלכנו. אני ואבא שלי אחריי 2 דקות הבנו את הנקודה והתחלנו לחפש את הדרך לבית הקפה. בואו נאמר.. מוזיאון של ציורים שכל אחד מאיתנו צייר בגן, רק שאתם ציירתם בטח אבא אמא בית חווה פרה.. הוא מצייר קווים, ותמונות שנראה כאיל ו הוא התעתש וכל הדיו נשפך על התמונה. אל תגידו שאני לא מבין באומנות [אולי באמת אני לא!?], אבל תהיו בטוחים שאני לא היחיד שחשבתי כך.
אחריי שיצאנו מהזוועה, הלכנו למן עיר קטנה עתיקה כזו, משו נחמד.. אח"כ חזרנו לרמבלה- להזכיר זה מדרחוב שבשני צדדיו כבישים.. יש שם דוכנים, אנשים מוזרים שעושים דברים נחמדים וחנויות..
אחריי חיפוש ממושך מצאתי את הנעליים שחיפשתי.. נעלים של פומה ממש יפות.
אחוריי זה קצת בית קפה, איך לא.. ואז חזרה לעיר שלנו... מסעדה והביתה.. [למלון]. שם ישנו קצת עם השכנים הישראלים.. כמה מרתק.
חח ואז ארזנו.. והיום בבוקר יצאנו לשדה"ת. לבנים, אם זה קצת יעניין, בעיקרון - רוב הכוסיות שהיו שם אלה היו התיירות שבכלל כמוני, באו לספרד ולא מתגוררות שם.. ספרדיות שאווות באמת לא ראיתי הרבה, אבל היו.. ממש היו הרבה כאלה בדרך.. טוב תמיד יש
המממממ זהו בעיקרון..\ אם נשמע לכם קצת משעמם, זה בגלל שאני עם גבס ועם גבס לא עושים כמעט חצי מהדברים הרגילים שעושים בחופשה..
עד כאן לבינתיים.\ אם יש לכם שאלות, שאלו.. תקבלו תשובה
בן. נ.ב. תכף אני אעביר את התמונות מהמצלמה למחשב, ונראה מה אפשרי לעלות לפה

למעלה