שלום

aniviel

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני לירון, בת 18 מרעננה. אני אהיה כנה, אני לא מתה על הסרטים של אנג'לינה שראיתי עד כה (חוץ מ"נערות בהפרעה") למרות שהיא שחקנית נהדרת. דבר אחד שאני מודה בו הוא שאנג'לינה היא הבחורה הכי כוסית בעולם (ואני לא לסבית חח), היא פשוט מדהימה. לא יודעת כמה ניתוחים פלאסטים היא עשתה אם בכלל, אבל מה זה משנה, תראו איזו מדהימה היא... באוגוסט שנה שעברה הייתי בAFTER PARTY של הבכורה של "טומב ריידר 2" בלונדון. ראיתי את אנג'לינה ולחצתי לה את היד (לצערי לא הייתה לי הזדמנות לדבר איתה), הנה תמונה שצילמתי שלה שם... ודרך אגב, אם מישהו מכם מעוניין בתמונה חתומה שלה, אני אוספת חתימות של מפורסמים (שולחת מכתבים למפורסמים ומקבלת תמונות חתימות) ואנג'לינה ידועה בתור אחת שתמיד כמעט עונה למכתבי המעריצים שלה, אז שווה לכם לנסות - אם מישהו מעוניין בכתובת טובה לשלוח לה וטיפים לשליחה כדי לקבל תגובה - תפנו אלי
לירון

maya8aj

New member
לירון את מלכה

את חייבת לתת לי את הכתובת... בבקשה בבקשה אוי נפלת עלי כמו מלאך משמיים, אני חייבת גישה אליה...

Im The Sun

New member
היי לירון../images/Emo42.gif

אני מעוניין בכתובת
אני שולח לך גם מסר אישי

aniviel

New member
אוקי...

למי ששלח לי מסרים אישיים וגם למי שכתב כאן, תנו לי כמה שעות ואני אשיג לכם כתובת, אני מקווה שהיא מצלמת סרט ברגע זה כי עדיף לשלוח לה לסט צילומים (יש יותר סיכוי לתגובה
)
לירון

Im The Sun

New member
אל תעשי לי את זה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

עכשיו אני מתרגששש

limors2

Well-known member
וואי אני גם רוצה!!!

הביאו לי כתובת אחת שלה, אבל אני לא בטוחה אם היא אמיתית או לא אז לא שלחתי..

dilan angel

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

עעעעע איזה כיף לךךךך!!! גמני רוצה ת'כתובתת+טיפים

aniviel

New member
שלחתי לכם את הכתובת...

אני עצמי מתכוונת לנסות אותה גם כן, אני אשלח לה את התמונה שצילמתי בתקווה שהיא תחתום לי עליה

aniviel

New member
ולמי שאין כח לכל מה שאמרתי...

ורוצה תמונה חתומה בכל זאת ולא איכפת לו אם היא חתומה במקום או שהחתימה מודפסת... אז תשלחו אי מייל לכאן: [email protected] תכתבו "שלום, אני יכול בבקשה תמונה חתומה של אנג'לינה ג'ולי?" באנגלית ותשימו את הכתובת שלכם (של הבית, לא אי מייל או משהו) ותוך חודש-חודשיים תקבלו בדואר תמונה חתומה שלה, אבל כמובן שזה לא חתום במקום והיא לא נגעה בזה אפילו אבל זה נחמד כי זה חינמי ופשוט

Im The Sun

New member
וואו זה אמיתי!!../images/Emo42.gif

כבר קיבלתי תשובה באימייל!! משהו בסגנון של הודעתך התקבלה ואין לשלוח יותר מפעם אחת, התמונה תגיע בעוד 4-6 שבועות!! אמן אמן אמן!

Im The Sun

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

Thank you for writing to Angelina Jolie. This address is for photo requests ONLY. If you were requesting a free photo and did not include your postal mailing address, please e-mail us again and include the address. If you already did, please disregard this automatically generated message. Allow 4-6 weeks for your request to be processed. Pictures will be sent by postal mail, not e-mail. Due to high volumes of mail being handled, we cannot reply personally to your questions or comments. ******************************************* ONE AUTOGRAPH REQUEST PER E-MAIL, PLEASE. ANY MESSAGE WITH MORE THAN ONE RECIPIENT IN THE "TO:" LINE, OR THAT HAS UNDISCLOSED RECIPIENTS, OR THAT USES "CC:" (CARBON-COPY) OR "BCC:" (BLIND CARBON-COPY) MAY BE FILTERED AND REJECTED. ******************************************* We reserve the right to limit the number of photos which will be sent to any individual requestor.

limors2

Well-known member
המממ... אני ישלח גם לזה..

כי אני יודעת שמהדברים האלה מקבלים בטוח... קיבלתי מזה תמונה של ג'ניפר גארנר...

Ma E

New member
אני גם רוצה של ג'ניפר../images/Emo70.gif מה הכתובת?

limors2

Well-known member
נראה לי שזה היה...

לאותה כתובת, פשוט Jeniffer Garner במקום אנג'לינה....

aniviel

New member
אכן ../images/Emo70.gif

אבל אני חושבת שאם תשלחו מאותה הכתובת אי מייל לשתי הכתובות האלו אז תקבלו רק את אחת התמונות (הם מאוד מקפידים לא לשלוח יותר מאחת לבן אדם), אז תנסו לכתוב משתי כתובות אי מייל שונות...

Ma E

New member
לא נורא.. גם ככה זה לא אמיתי..

אז אני מעדיפה רק של אנג'לינה

ט2לולה

New member
וואלקם לפורום!

יאוו איזה כיף לך שראית את אנג'לינה המדהימההההה גם אני חושבת כמוך שהיא מדהימה כוסית ופצצה! (וגם אני ממש לא לסבית חחחחחח)

למעלה