שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אני מתחילה עכשיו י"ב, ושוקלת ברצינות ללכת לעתודה אקדמית, ללמוד ביולוגיה. מן הסתם צריך לעשות פסיכומטרי, את ההרשמה לקורס שהב"ס מארגן כבר פספסתי, ולפי מה שאמרו לי עדיף לעשות את המועד באוקטובר כדי שיהיה אפשר לשפר במועד אפריל. אבל... יש לי כמה בעיות... - בפירוש אין לי מושג מאיפה להתחיל, חוץ מזה שאני אומרת לאבא שלי לקנות לי את הערכה בסטימצקי... - יש לי חודשיים בערך עד מועד אוקטובר, אני יכולה לקחת שיעורים פרטיים באנגלית במתמטיקה, אבל בעקרון יש לי סיכוי להצליח במבחן בלי קורס? או שעדיף לחכות קצת, לקחת קורס ולגשת למועד יותר מאוחר בלי הזדמנות לשפר? תודה מראש

symptoms

New member
../images/Emo15.gifלדעתי../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

אולי ההרשמה לקורס של התיכונים "נגמרה" באופן רשמי, אבל כמה שאני זוכרת משנה שעברה הוא מתחיל לקראת אמצע אוגוסט ולא ההתחלה, תתקשרי אל החברה שמארגנת את הקורס בבית ספר שלך, לא נראה לי שתהיה להם בעיה לרשום אותך עכשיו, אחרי הכול זה משתלם להם. קורס תיכון זה הדבר שהכי יתאים לך עכשיו, אלא אםכן את מאמינה שאת יכולה ללמוד לבד מהספרים (וזה דורש בעיקר משמעת עצמית מאוד גבוהה). רעות

../images/Emo13.gif

הקורס שמעבירים בתיכון שלי זה "לחמן", וממה שהבנתי הוא לא ממש שווה את הכסף... זה נכון?

sacrament

New member
רעות צודקת

ההרשמה של הקורס אצלי בבית ספר הסתיימה באופן רשמי לפני חודשיים, אבל אתמול התקשרתי (אצלנו זה קידום עושה את הקורסים) ונרשמתי.

למעלה