שלום

mAAyAn 1

New member
שלום ../images/Emo13.gif

יש לי בקשה: האם תוכלו להמליץ לי על דיסקים עם שירים יפים וחדשים שאתם מכירים? פשוט אני צריכה לנסוע ואני חייבת לקנות כמה דיסקים.... אני אוהבת את כל סוגי המוזיקה!
מראש

תיקני את הדיסקים האלו:

אוונסנס-פאלן (רוק) בריטני ספירס- אין דה זואון (פופ) נלי פורטדו -פולקולור (פופ) אנסטסיה-אנסטסיה (פופ) לינקין פארק-מטאורה-(רוק)

mAAyAn 1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני גם רוצה דיסקים של כל מיני זמרים ולא רק של זמר אחד... משהו כמו hitman אתם מכירים אולי דיסקים שיצאו עם כל מיני שירים ולא רק של זמר מסוים...? מקווה שהבנתם

לא ממליץ על אוספים ../images/Emo4.gif

הם בסדר לכמה שבועות וזהו... חבל לבזבז את הכסף... עדיף לקנות כבר דיסק של אמן/להקה אחת ולהינות ממנו לאורך זמן.

Xtina2

New member
תירני את זה

האלבום המעולה של כריסטוש "חשופה" אלבום מעולה!! אהה וגם את האלבום אמינים

mAAyAn 1

New member
אני קונה כמה דיסקים...

לא החלטתי עדיין איזה אבל אני אעזר גם במה שאתם המלצתם לי
תודה רבה!!!!

ערן1987

New member
אממ..

תלחצי כאן ותסתכלי בארכיון,זה כל מיני המלצות(פרסומות לא-סמויות אף פעם לא הזיקו
)

popit

New member
אז ככה...

אם את אוהבת את הסגנון של אבריל לאבין, אני מציעה לך את האלבום החדש שלה: "under my skin" עוד אלבום מדדדההייםםם לפי דעתי הוא life for rent של דיידו. האלבום של הבלאק אייד פיז (elephunk) דיי טוב, לדעתי. של בריטני, in the zone, ממש טוב. ו...האלבום של שי גבסו, "ארים ראשי" מדהים.פשוט ככה. בהצלחה!

Ambra

New member
מסכימה עם popit חוץ מ...

שי גבסו..כי לא שמעתי את הדיסק עוד.. אהה וגם האלבום של אוונסנס מדהים!

mAAyAn 1

New member
בעעעעעע.......שונאת מוזיקה ישראלית!

תודה רבה לכולכם....אתם מה זה עזרתם לי!!! אחלה פורום

Xtina2

New member
אין בעד מה

אני גם לא מתה על מוסיקה ישראלית נגיד אני פה זמרת/זמר/להקה וכו חחח שווה לקנות אלבום כי בכל האלבום בדרך כלל יש רק שני שירים בקושי יפים ככה זה זה לא כמו בחול

mAAyAn 1

New member
כן...חשבתי על בלאק אייד פיז...

מה דעתכם?!?!משעמם?!?!או שיש דיסק עם שירים יותר יפים?!?! האמת שחברה שלי אמרה לקנות של שון פול dutty rock אבל זה ישן כבר לא?!?!

mAAyAn 1

New member
אה...חברה שלי...

המליצה לי גם על הדיסק של "בלו"...אבל שמעתי שהוא משעמם!!! אהבתי רק את השיר bubblin

למעלה