שלום ..

e l i t

New member
שלום ..../images/Emo13.gif

אממממ אחרי קריאת כמה מההודעות פה , חשבתי שיש מקום לסיפור שלי אז אני אשמח לשמוע תגובות , לפני קצת יותר משנה , הכרתי בחור כאן כאן בארץ האינטרנט , והשיחה התפתחה , החלפנו מספרים , שיחות ארוכות גולשות , התאמה בקיצור , לאחר שבוע בערך , הוא התוודה בפני שהוא התאהב . בי . עכשיו , יש ביננו הבדל של ארבע שנים , הוא חייל אני תיכוניסטית , ופשוט המשכנו את הקשר כי פשוט הרגשנו שטוב לנו יחד וההבדל המספרי בכלל לא בא לידי ביטוי . ככה עברה שנה ולא , עדיין לא נפגשנו . אם זה היה בגלל לוח זמנים שלא נתון להחלטתנו (הוא קצין ביחידה מובחרת) או אם זה בגלל ניתוקים שהיו לנו בקשר . האהבה שאני מרגישה כלפיו נורא אמיתית , והעניין שלא ראיתי אותו והוא לא אותי מפריעה לשנינו כי אנחנו נורא רוצים לממש את האהבה . השאלה היא האם להמשיך ככה עד שיקרה הדבר ונפגש (העברנו תמונות וכו') או פשוט לוותר מבלי לדעת על מה אני מוותרת ולהמשיך הלאה ? תודה

ahyh

New member
תמשיכו

עוד יותר זה שהחלפתם תמונות אז אני חושבת שיהיה לכם טוב תמשיכו ומאחלת לכם שתפגשו במהרה....

למה לוותר?

אם טוב לכם ואין משהו אחר בפתח אז לא לוותר..רק אם את מרגישה שאת מפסידה משהו אז דברי איתו ותנסו להפגש..בכל מקרה אם טוב לכם אל תוותרי..אולי הוא זה האחד..שיהיה בכייף עם הרבה אהבה ושתפגשו במהרה.. בהצלחה..

Galen Fan

New member
תקשיבי..

להיפגש כמה שיותר מהר!!! כי שתיפגשו זה יכול להיות אחרת ממה שזה נראה עכשיו ואני מדברת מניסיון... ככל שתיפגשו יותר מוקדם ככה תדעי אם את יכולה לבנות על האהבה הזאת או לא ואולי תגלי שאת צריכה לוותר אני מקווה שיסתדר לך ובינתיים אל תוותרי עד שתהיי בטוחה!

e l i t

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולם

באמת שמחתי לקרוא את התגובות , יש פה פורום מקסים , שווה להישאר

אפרת 101

New member
היי אלית

אני רוצה לתת לך נקודת מבט שונה מאשר האחרים. אני מקווה שזה יעורר אצלך הרהורים נוספים בקשר למפגש שלכם. הסיפור שלך נשמע לי מוזר, אחרי שבוע מתאהבים? לא יודעת. גם עם הוא קצין ביחידה מובחרת נראה לי מאוד מוזר שהוא לא יכל להפגש אתך, שנה זה המון זמן. תראי, את נשמעת אחלה בחורה ואני לא רוצה שתפגעי, יש גם צדדים מאוד מכוערים בעולם הורטואלי ולא רק יופי. במידה ואת מחליטה להפגש איתו תעשי את זה בבית שלך או עם מספר חברים שלא תהיה לבד איתו. אני מקווה שאני טועה ומה שאת מרגישה נכון, אבל אל תקחי סיכונים מיותרים. בהצלחה אפרת

כדאי!

לפי עניות דעתי אם לא תיפגשו תמיד תרגישו חרה שאיך לא נפגשתם ואולי זה כן מתאים!?ולכן כדאי לך להיפגש..וזה מתוך ניסיון שקרה לי ובסוף נפגשנו ואנחנו בקשר יותר טוב מאז..אז יאלה להיפגש!

e l i t

New member
סוף טוב ../images/Emo13.gif

היה קשה למצוא את ההודעה שלי שוב , הרבה הודעות זרמו פה ... אז ככה : נפגשנו . השבוע . הוא סיים קורס , אני בחופש , ונפגשנו . היה מדהים , זה היה היום הכי מאושר שהיה לי בחיים . החלטנו שזה זה , האהבה שלנו עומדת במבחן המציאות ואנחנו ממשיכים ... אין מאושרת ממני אחרי שראיתי את האדם שחשתי אליו את האהבה הזאת ועוד להרגיש אותה יחד איתו . הסוף שלי טוב , ואני מאחלת לכם שיהיה מה שיהיה , רק שיגמר עם הרבה אושר שבוע מצוין שיהיה , אלית

למעלה