שלום

dido20

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל ננסה.. אני מתעניינת ברכישת טבעת 5 המתכות, שע"פ הקבלה היא סגולה להצלחה, אבל רק כאשר היא נעשית ע"פ ההלכה, בזמן יחס שליטה של צדק על הירח (שקורה רק 5 שעות בחודש) וכמו כן בצאת השבת וכמובן עליה להיות מורכבת מ- 5 המתכות שעל שמן היא נקראת. שאלתי היא - האם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על צורף שמתעסק ביצירת הטבעת הנ"ל ע"פ ההלכה. נ.ב. ראיתי פרסומות לטבעת הנ"ל במגאזין מסויים ואני ממש לא נוטה להאמין שהטבעות, שאותן הם משווקים לסניפים רבים של חנויות בארץ, אכן הוכנו ע"פ ההלכה... תודה מראש לעונים

ליאתוש ברוכה הבאה לפורום...

לשאלה שלך לי אישית אין תשובה נמתין אולי מישהו מהפורום יודע בברכה

dido20

New member
תודה../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

נקווה שמישהו יוכל להאיר את עיניי

matanpt

New member
ברוכה הבאה ליאת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מודה שמעולם לא שמעתי על טבעת כזאת, ואני דווקא מתענינת בקבלה. אני מציעה להפנות את שאלתך לפורום המקסים: "חוכמת קבלה", אבל להיות מאד זהירה כשתקבלתי תשובות. הצלחה, בריאות וכל טוב לך.

dido20

New member
האמת שההתרשמות שלי...

מפורום חכמת הקבלה הייתה שלילית ביותר, יש שם כמה אנשים שכל אחד מהם חושב שהאחר פחות "מוסמך" ממנו להתעניין בקבלה, והתגובות שאני אישית קיבלתי היו מאוד עוינות... יש שם אנשים מפלגים שונים וכל אחד מנסה להשפיע על האחר, וזה נעשה בצורה מאוד גסה, ולכן גם הפסקתי להיכנס לשם. אבל לא נורא, אני מאמינה שמישהו מכאן יוכל לעזור לי, ואם לא אז לפחות ניסיתי
תודה על ההתעניינות

למעלה