שלום

PopPy

New member
שלום../images/Emo13.gif

טוב, זה הולך להיות מביך, ולמרות שלא נעים לי לפלוש לכאן ככה סתם (ואני אפילו לא יודעת עד כמה ההודעה הזו נחשבת לאון טופיק כאן) אני בכל זאת אנסה. בכל מקרה, במידה וההודעה לא במקום, אני מתנצלת.. אחרי שכבר מיציתי כנראה כל תרוץ אפשרי להברזה יומית וה"אני לא מרגישה טוב"/כואב לי כל מיני איברים מזדמנים בגוף לא עובדים וכשאני כבר גם ככה חצי חולה, כרגע אני מחפשת נואשות אחרי דרך לרימוי המדחום ו'העלאת' חום בשביל מחר. שמעתי פעם משהו על גירים (?!), אבל מלבד שיטת הלדחוף-את-המדחום-לכוס-שתיה-חמה-ולחכות-שמשהו-יקרה שלא עובדת (או שזה חם מדי, או שזה קר מדי..) אני לא מכירה כלום ואני ממש אבל ממש חייבת למצוא דרך. אם אתם מכירים משהו - לשים את המדחום באיזה צורה מסוימת בפה, בליעת רעל.. הכל יתקבל. ושוב סליחה על הפלישה וההודעה התמוהה. אני במצב נואש..

הוא רוצה שהמדחום יעלה

בשביל שיהיה לו חום כביוכלול ואז הוא לא ילך לבצפר. מה עם השיטה של להכניס את המדחום למים רותחים? לא עוזר?

Moranus

New member
שיטת הגירים

הידועה-זו שיטה שמורים מתוסכלים היו משתמשים בה בעבר כשלא בא להם ללמד ומחפשים סיבה להיעדר באמצע היום..אוכלים גירים פשוט מאוד אוכלים אותם. הטעם??? לא יודעת לא טעמתי אבל אחרי כמה זמן החום עולה ויש בחילות. למה את צריכה חום כדי לא ללכת לבית ספר? למי את חייבת דין וחשבון? את לא רוצה ללכת אל תמציאי תירוצים פשוט תקבעי עובדות.אני לא הולדת נקודה!!! רק תשלימי אחרי זה את החומר,מנסיון אישי,נדפקתי חזק עם כל ההברזות.

MikeY fReAk

New member
שאלה../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

אם אני אוכל גירים זה יכול להזיק לי...? מישהו שאכל פעם גירים מוזמן לשתף אותנו.

shiroosh999

New member
ואווו..... ../images/Emo85.gif

נראה שאת ממש חסרת אונים..... אין לי מושג אבל בד"כ.. אמא שלי לא מכריחה אותי ללכת לבצפר.. היא אומרת לי: הלימודים הם שלך.. אני לא אעשה שום דבר כדי להכריח אותך... שיטת הפסיכולוגיה ההפוכה לא עבדה לה.. אבל היא ממשיכה.. אני לא צריכה לעשות את עצמי חולה, אני פשוט נשארת לישון....

בֶל

New member
איך לגרום למדחות להראות חום?

פשוט מאוד! מצמידים אותו למנורה או משפשפים אותו חזק בשמיכה- תתפלאי, זה עובד..
בהצלחה!

MikeY fReAk

New member
למה, מדחות מאוד נחמד^^../images/Emo79.gif

הוא עוזר! ו...אנשים...יש לי מסנג'רררררררררר

EarthWind

New member
כמה שיטות

שמים את המדחום במים חמים עד שרואים שהחום עלה עד לחום בגובה הרצוי לדוגמא - 37.7 שלא יהיה יותר מידי גבוה! ואז מוציאים ומראים להורים לאחר שניגבתם היטב במגבת. שההורים לא יילחצו שיש לך מחלה נוראית או משהו ויכריחו אותך לשכב במיטה כל היום ולשתות תרופות ועוד חלילה ללכת לרופא. שיטה 2 - לומר להורים שיש לך שלשול. שיטה - לומר להורים שיש לך עצירות. הקטע הוא פשוט להיכנס לשירותים יותר פעמים מכרגיל אבל שימו בשירותים איזה עיתון או ספר. שלא ישעמם. עוד שיטה מוצלחת - פשוט לומר להורים - כואבת לי הבטן בטירוף...(אפשר להוסיף - "אני חוששת להקיא באמצע השעור") ועוד משהו - אפשר פשוט ללכת למקום אחר ולא לבצפר. כמו למשל ללכת לקניון או להשתזף . אבל זה עדיף ללכת עם חברים.

MikeY fReAk

New member
זהו, שבנות לא יכולות להגיד..../images/Emo79.gif

שכואתבת להן הבטן
כי אז יחשבו שזה...המממ...אתם יודעים:| אולי 38? מה, 37 זה רגיל..או שה7. משנה? ומאיפה אני אשיג מים חמים?! אתם לא חושבים שההורים שלי יסתכלו עלי כל הזמן אם אני אגיד שאני לא מרגישה טוב?
או שאתם שמים תרמוס ליד המיטה?

אבל זה התרוצ הכי טווב..../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

חחח..הולכים למנהל ואומרים לו את זה..ואז הוא ישר משחרר אותנו..לפחות לשעה אחת.בעיקר אם אומרים למורה שזה פעם "ראשונה",ואז אפשר ללכת לחדר מדריכות,לפעמים אפילו ללכת הביתה כדי להחליפ בגדים אנד סטאפ.

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifאז ככה..גמני שמעתי על

השיטה של הגירים..פשוט תאכלי אותם(?) ויש עוד שיטה..שגם אותה לא ניסיתי אבל אמרו לי שזה מעלה חום.. תעשני סיגריה...או שתקחי סיגריה שכבר עישנו...תקחי תפילטר ותלעסי..זה צריך להעלות תחום..

למעלה