שלום

לילי ל

New member
שלום../images/Emo13.gif

אמ..אני חדשה כאן.. יש לי בעיה קלה.. אשמח לקצת עזרה..
אז ככה.. אני מכורה להג"ש.. למרות שראיתי רק את שתי העונות שהיו בערוץ 3.. ואח"כ, מה לעשות, נגמרו לי החיים
..כי נכנסתי לצבא
.. ולא היה לי כוח להשלים פערים.. אז הנה מצאתי פורום..שיודעים בו הכל.. אז אולי מישו/י מתנדב/ת לספר לי מה קרה מאז? בכל העונות? זה מאוד יעזור לי..כי אני חוזרת מחר לבסיס
המון המון המון המון תודה למי שיעזור

שלומלום וברוכה הבאה:)

אמ.. קשה להשלים כל כך הרבה.. חחחח בתכלס בחופש הגדול העונה ה3 תגיע לארץ.. מה שהיה בעונה ה3 בקיצור - ג'סטין נהיה עם אית'ן....:/ ואז הוא מגלה שהוא בוגד בו- החרא הקטן! ג'סטין זורק את אית'ן קיבינימט! פרק אח"כ הוא אומר שהוא לא מצליח להתגבר על בריאן
והוא הולך להתמחות בחברה שבריאן עובד בה <חברת פרסום> ואז הוא ובריאן חוזרים..:))))))) בנתיים בריאן פירסם אחד שממש נגד ההומואים... לבסוף גם בריאן יוצא נגדו ומפטרים אותו...

עשית קומבינה ענקית

מ-14 פרקים מדהימים...... נראה לי אבל שסיכמת את רוב האירועים.....כל הכבוד!
ואין צורך בסימן של
נראה לי שכל מי שפה כבר מזמןןןן ראה\תה את העונה ה-3.... ושיהיה לנו יום כתום!

netaK

New member
כן שמים ../images/Emo58.gif על עונה 3

בגלל שבמאי היא תתחיל להיות משודרת ב"יס+" ולמי שלא ראה עד עכשיו יש אפשרות להשלים בטלויזיה אז זה ספויילר...

EXZIZ

New member
לילי ל

הכי גאים שיש {האמריקאית ?עכשיו הסידרה וכל העונות הלכו לYES עכשיו הם אחראים עליה ,שתתיחס ותשדר אותה עד סופה בYES+} עונה3 אבל נראה אולי שובפם זה יהיה מהעונה 1 להכרות טובה יתר עם הדמוית ושחקני -הדמוית גייל רנדי סקוט ופיטר פייג' מישל קלוני ותיאה גיל שרון גלס ובתפקיד מיוחד - פאב בפריציו -בעונה 2 ו3 ספוילר ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מ2 במאי אולי

למעלה