שלום

Spiritfall

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני עכשיו פונה אליכם (כי משום מה אתם מבינים בזה הרבה יותר ממני) , למרות שהיתה לי שיחה עם שוש והוא באמת מאוד עזר לי בעניין (שוש - תודה!) רציתי לשאול האם שמעתם פעם על דמות שחורה כלשהי? אני לא כל כך יכולה להגדיר אותה כדמות בצורת אדם אבל זה בערך משהו כזה. אני אשמח אם תענו לי

I am a freak

New member
אני את דעתי כבר אמרתי לך בפרטי

אין בעד מה חמודה, תרגישי טוב. שבת שלום, הפריק.

דמות שחורה?

תני לנו רקע,משהו..... אני ראיתי בת"א אתיופית עושה צמות..היא דמות שחורה? תפרטי קצת יותר... חביב הקסם

Spiritfall

New member
חחחח.... ../images/Emo6.gif

אני לא מדברת על בן אדם. אני מדברת על דמות שחורה, אולי רוח? פשוט דמות שמסתובבת, עד עכשיו הבנתי שהיא לא מזיקה ושהיא כמו 'מלאך שומר' או משהו כזה. אבל גם שוש ציין ש'מלאך שומר' הוא לא שחור. אני לא יכולה לתאר אותה כל כך, אני מצטערת. היא בערך כדמות גלימה שחורה, אבל לא רואים פנים או משהו. פשוט הכל שחור...

lilit jam

New member
../images/Emo98.gif

"אני לא מדברת על בן אדם. אני מדברת על דמות שחורה, אולי רוח". נראה לי שכבר ענית לעצמך...

אמ...

טוב.... ייתכן וזה רוח.. אולי ייתכן וזה סימן לבאות,דמות שחורה אומרת לך משהו? נסי לתקשר עם הדמות..השתמשי במטוטלת או בקלפים,נסי גם מדיטציה. בכל אופן מלאך שומר זה לא...מה שכן למלאך השומר אין צבע
חביב הקסם

lilit jam

New member
../images/Emo98.gif

לא... מגיבים למי שכתב את ההודעה, אלא אם כן יש לו תגובה להודעות האחרות... טוב, מה זה משנה בעצם... יום טוב.

I am a freak

New member
../images/Emo36.gif

הגדרתי אותה מלאך שומר בהעדר מונח יותר טוב, זה התאים לי כיוון שתיאור מילולי לא בא בחשבון כשאתה מדבר עם בחורה לחוצה שחושבת שהיא הולכת למות. מה שכן, לא הסכמתי עם היציאה של "למלאך שומר אין צבע" כי, טכנית- אין לו. אבל, הכול תלוי באדם "הרואה" אותו. לי, מלאך שומר מצטייר כדמות לבנה, אבל- אם תלך לסינים ותגיד להם שאתה רואה דמות לבנה, הם ידברו על מלאך המוות. הפריק.

Spiritfall

New member
בוא לא נגזים....

לא חשבתי שאני הולכת למות... סתם היה בא לי לקפוץ מהמרפסת... חחח סתם
אז סיכמנו שזו רוח, כן? בקשר לצורות התקשור - איך אני מבצעת אותן? מדיטציה וכל מה שהציעו לי פה... דבר שני - אני צריכה להיות 'כשירה' לעשות כזה דבר? שוש מכיר אותי, ויודע שאני נלחצת מהר בדברים כאלה. אבל אני מרגישה צורך מסוים לברר עליה ולדעת מי היא ואיך היא קשורה אלי.

תראי..

אם את אדם לחוץ,אז תתחילי לעבוד על מדיטציות וכ'ו..כדי לוודא ששום דבר לא יתפקשש לך. אם את לא יודעת לקרוא בטארוט,ויש לך סבלנות ללמוד ולדחות את הקטע עם הרוח אז בכבוד...אם לא..www.magick.co.il חפשי במאמרים מאמר על מטוטלת. את יכולה לשרשר שאלות אם לא ברור לך משהו. חביב הקסם

על טארוט?

את צריכה לקנות חבילה וספר-הוצאה לא כל כך קטנה,אבל לדעתי זה השקעה טוב לתווך ארוך... בפורום טארוט יוכלו להפנות אותך לספרים מומלצים בנושא,ושם תוכלי גם לקבל תשובה לשאלות על טארוט.אל תצפי לתשובות שקשורות למאגיה ורוחות שם...לאחר שתלמדי לקרוא בטארוט,תוכלי לנסות לתקשר עם הרוח. בכל מקרה,בנתיים תרגלי מדיטציות...זה לא מזיק. חביב הקסם

למעלה