שלום../images/Emo13.gif
רציתי לשתף אותכם במשהו... אני בת 18( עוד 4 חודשים 19) משרתת בחייל הים (כבוווד!) בעזה.(מש לעשות גאוות יחידה!) אני בי. אפשר לומר מחוץ לארון. סיפרתי לאמא לפני עוד מעט שנה, והיא הייתה מדהימה. עדיין מדהימה! אני מספרת לה הכל, ויותר מזה! היא שואלת, היא מתעניינת וזה מחמם את הלב. לאבא לא סיפרנו, הוא הומופוב קלות,אבל הוא יודע, איך אני יודעת? אני יודעת כי אני מדברת חופשי ולא בשושו עם אמא, ואני יודעת כי אני רואה את זה בעיינים שלו, אבל זו הסכמה כללית שלא מדברים איתו על זה... החבר'ה בצבא יודעים, החברים יודעים, מבחינתי נפלתי טוב
ומה רציתי להגיד- משהו שחושוב לי להבהיר כמו שהבהרתי לאמא שלי- הורים לבני נוער הומוסקסואלים, מפחדים שהחיים של הילדים שלהם יהיו קשים יותר עכשיו נכון? אז מה שחשוב שהורים יבינו, הדבר הכי קשה זה חוסר תמיכה מההורים, כל דבר אחר, ביחד כמשפחה, כגוף מאוחד ומגן הנער יכול להתמודד. למצוא את הנישה שלובחברה, את האחד או האחת. להתמודד עם כאבי הלב ועם השמחות עם גיבו של משפחה כי זה הדבר היחיד שקבוע ולא משתנה, הדבר היחיד שצריך להיות כמו עוגן. שאמור לשמור עלייך... אני לא אומרת שזה קל, ממש לא. אבל תחשבו עד כמה זה קשה לילד או לילדה שלכם..ויותר מזה, כמה קשה היה להם עד עכשיו לחיות בפחד ושקר... זהו...אני חושבת
רעות.
רציתי לשתף אותכם במשהו... אני בת 18( עוד 4 חודשים 19) משרתת בחייל הים (כבוווד!) בעזה.(מש לעשות גאוות יחידה!) אני בי. אפשר לומר מחוץ לארון. סיפרתי לאמא לפני עוד מעט שנה, והיא הייתה מדהימה. עדיין מדהימה! אני מספרת לה הכל, ויותר מזה! היא שואלת, היא מתעניינת וזה מחמם את הלב. לאבא לא סיפרנו, הוא הומופוב קלות,אבל הוא יודע, איך אני יודעת? אני יודעת כי אני מדברת חופשי ולא בשושו עם אמא, ואני יודעת כי אני רואה את זה בעיינים שלו, אבל זו הסכמה כללית שלא מדברים איתו על זה... החבר'ה בצבא יודעים, החברים יודעים, מבחינתי נפלתי טוב