שלום

netaK

New member
שלום ../images/Emo13.gif

חזרתי מפולין
אני חייבת לציין שפולין פשוט מ-ל-א-ה בפוסטרים של רובי....שלטי חוצות גדולים כאלה (תמונות...אחרי שאני אפתח) זה איזה פרסומת לתחנת רדיו וכל 20 מטר יש רובי ענק
וקניתי ת'דיסק הראשון שלו ב40 ש"ח

jenngirl

New member
ייאאא../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

ני גם רוצה שיהיו פה כרזות ופוסטרים
כיף לך...

netaK

New member
../images/Emo13.gif

אני מקווה לפתח תמונות בקרוב, צילמתי 20 שלטים....אותו דבר חחחחחחחח

escaping

New member
ייאאא!!!איזה מגניג'!!!

אז איך היה? ודרך אגב... רובי צריך להופיע בפולין בקיץ הבא וגם בגרמניה. ובגרמניה יש גם שלטים ענקיים שלו בכל מקום אפשרי.. יכול להיות שזה מה שראית? ותתחדשי על הדיסק!!!:)

dana goren

New member
איזה יופי!

אני בדיוק עוד מעט הולכת לפגישה הראשונה על המסע לפולין...ועכשיו יש לי סיבה להגיד למה אני נוסעת!...סתם..מותק..אל תקחי את זה קשה...אבל אם את חוזרת ממסע בפולין...אני לא חושבת שזה מה שמעניין...למרות שזה אחלה לראות פוסטרים שלו..זה לא הקטע במסע כזה...למרות שבכיף..בסבבה..אני שמחה שראית את זה...וסיפרת...אני סתם בדיכי...אל תקחו את זה ברציניות! איזה כיף שאני במתב רוח כזה שמתחילית לדבר איתנו על זה?! חולה עליכם!...

netaK

New member
../images/Emo3.gif

ברור שזה לא האטרקציה המרכזית, אבל 80% מהזמן את באוטובוס, בנסיעות, ובנסיעות רואים שלטי רחוב

dana goren

New member
אני מבינה את זה...

אבל עדיין....אני לא חושבת שבמסע שלי...יהיה לי כ"כ כח להתחיל להתלהב מדברים כאלו למרות שאני חולה על רובי אני לא חושבת שאחורי מחנות השמדה וגטאות אני יוכל לשמוח כ"כ... אבל כבר נראה....בחופש הגדול בע"ה אני יהיה שם.. וכן..זאת אומרת שאין לי שום יום מנוחה בשבוע!

netaK

New member
גם אני חשבתי שיהיה ככה

אבל באמת שזה לא היה טיול באסה כולנו היינו מוכנים לעמוד ולבכות במשך 8 ימים ולהיות בדיכאון טוטאלי אבל זה פשוט לא היה ככה לא יודעת להסביר את זה

NuFiFiT

New member
ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif

למעלה