שלום...

שלום...../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן שמי טלי בת 16 מאילת,ישראל. להצטרפתי משום שכניראה גם אנחנו נעבור עוד מעט לטורונטו (בעזרת השם).ההורים שלי הגישו בקשה להגירה לפני כ-3 שנים ומשום שלא טיפלנו טוב במסמכים זה התעכב. לפני כחודשיים קיבלנו מכתב מהקונסוליה ,וכניראה שלאמא יהיה מבחן בספטמבר (לפי מה שהבנתי,בוחרים בן משפחה שהכי ראוי לייצג את המשפחה). אמא שלי נורא דואגת מהמבחן,היא כבר שנה לומדת אנגלית עם מורה פרטי אך אין לי מושג איך המצב שלה באנגלית. יש למישהו טיפים למי שכן עשה את המבחן ? היא יודעת שהיא תצטרך לכתוב חיבור בנושא שיביאו לה.יש דרך לעזור לה להתכונן ? כי היא לא ממש מדברת אנגלית בחיי היום יום ולכן אולי זה מונע מממה להתאמן. יש דרך לעזור לה ? איך אתם למדתם ? היא כרגע בת 39 וכבר לא צעירה.... ובכלל,אם מישהו נגיד לא עובר את המבחן,יש לו עדיין סיכויים ? ההורים שלי שניהם מהנדסים במקצועם כבר 20 שנה.

libimom

New member
לכבשה השחורה

תגידי לאמא שלך שתכנס לאינטרנט ותתחיל צאטים באנגלית, זו הדרך הטובה ביותר לתרגל את השפה ושלא תתביש ותבקש שיתקנו אותה אם היא עושה שגיאות, חוץ מזה יש מילונית של סטימצקי שמתרגמת כמעט כל מילה ומילה מאנגלית לעברית ולהיפך, אז תקני את זה ופשוט לתרגם ולכתוב מספר פעמים את המילה עד שזה נתפס בזכרון. דרך נוספת היא לקחת ספרים קלים באנגלית ולקרוא אותם שאת המילים שלא מבינים מסתכלים במילון, ררשמים את הפירוש מעל המילה וקוראים את הספר מספר פעמים עד שהקיראה הולכת חלקה, אחר כך עוברים לספר קשה יותר. בהצלחה!

Cuteguy

New member
היי

אם אמא שלך אוהבת סרטים אז לפי דעתי השיטה הכי טובה זה סרטים. נניח לראות אותם פעמים או שלוש וכך היא פשוט תבין את הסרט ותזכור את הביטוים. במקביל צריך להוריד מהאינטרנט את המילים של הסרט וככה היא גם תראה וגם תקשיב. לפי מה שאני יוע-הרבה למדו ככה... שיטה פשוט מצוינת! בשביל הדיבור-היא יכולה לחזור על ביטויים...

תודה על ההענות

אז ככה,ספרים וכל מיני טקסטים שהמורה שלה מביא לה היא קוראת ואכן מתרגמת כל משפט או ביטוי שהיא לא מבינה. סרטים במחשב באנגלית היא גם רואה. זה גם מה שאני המלצתי לה-אני למדתי הרבה מתוך סדרות טלויזיה אמריקאיות וסרטים אמריקאים....שוב תודה על התשובות. אה ומישהו אולי יוכל לספר איך עבר לו הראיון (interview( בקונסוליה ?

למעלה