שלום!!!

שלום!!! ../images/Emo13.gif

מישהו בכלל זוכר אותי? בכל מקרה-- המון מזל טוב על שינוי השם. מקווה שככה הוא יהיה יותר פעיל.
בהצלחה

ועכשיו שאלה---

מה אתם אומרים על lost horizon? הורדתי שירים שלהם כדי לצרוב דיסק, אבל הם דיי מוזרים כאלה. כל מיני קטעים "אינסטרומנטלים" מוזרים... למרות שאני אוהבת את הקול של הסולן. עכשיו אני מתלבטת אם בכלל לצרוב את הדיסק (a flame to the ground beneath).... מישהו יכול להגן על שמם?

meiritamir

New member
שמעי...

הם חביבים... כל הקטע שהם משחקים את עצמם כאילו כל אחד מחברי הלהקה שולט על משהו... לא יודע, קצת יותר מדי אידיוטי. הליריקה לא ממש מוצלחת, אבל המוזיקה חביבה... לדעתי לא כדאי לצרוב את הדיסק.

AMORPHIOS

New member
ברוכה השבה!

אני לא ממש מכיר את הלהקה, אבל אני יכול לברר עליה קצת אם תרצי..

ברוכה השבה!

בוודאי שזוכרים אותך
ושלא תעזי ללכת! אם תישארי נהיה... (סופרת...) טוב - לא יודעת, אבל בכל אופן עושה רושם שהפורום, למרבה הזוועה, מגלה סימני חיים. :)

אני מקווה שהוא ימשיך

לגלות סימני חיים. הסיבה היחידה שעזבתי את הפורום הוא בגלל שהוא לא זז, וזה עיצבן אותי. אז.. מקווה שהפעם יהיה טוב יותר! ו--- איזה כיף לי! יש לי היום כמה חדשים- hammerfall-legacy of kings evergrey lost horizon (למרות שאני לא סגורה עליו) evenascence (אמנם לא פאוור, ואמנם דיי ממסוחרים, אבל יש להם שירים שאהבתי) ו-ravenlord ו-arch enemy, אבל זה לא בשבילי, זה בשביל חבר שלי. אני לא שומעת מוסיקה כזאת. ועכשיו שמעתי את edguy-the savage poetry- לא מזמן השלמתי את המשימה להשיג את כל הדיסקים שלהם. אם סונטה הם המלכים של הפאוור מטאל מבחינתי, אדגיי הם הנסיכים.....
איזה כיף לי, הא?

אופס...

מה ששלחתי (בטעות
) זו היתה הסקיצה הממש ראשונית. הנה התוצאה הסופית. הדמות שם.. זו אני.

meiritamir

New member
יש לי...

אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי בחיי... ללא ספק ברשימת ה-3 הטובים ביותר.

CabriA

New member
דיסק מעולה!

גם הדיסק הקודם שלהם ממש טוב, In Search For Truth. וגם יש כאלה שחושבים שהוא יותר טוב... אבל אני יותר התחברתי ל-Recreation Day.

אמממ... הורדתי לו שלושה

burning bridges wages of sin stigmata אני לא מצליחה לדמיין שזה אשה שרה.. איזה מופרעת

spf

New member
../images/Emo121.gif

חחחחחחחח... זאת בערך הסיבה היחידה שאני לא התחברתי לארק אנמי כאילו פעם ראשונה שנתנו לי לשמוע אותם אמרו לי שזאת נקבה ולא הצלחתי לחבר את זה...:) כאילו דת' זה נחמד, גם גראולים... אבל אני מעדיפה שנקבה תשיר כמו נקבה וזכר כמו זכר.... יותר טוב.. :) [כוסאמק!! מקודם כתבתי הודעה ממש ארוכה על זה והיא נמחקה קפוט!! תפוזונה!!]

כמה אנשים באמת יש...../images/Emo35.gif

*סופרת* איכסית פסיכית AMORPHIOS (או כפי שאני מתעקשת לקרוא לו, נורווגי
) Meiritamir Danihell7734 Nightwinds lullaby Black_light ששבה היום מהגלות
Princess of Tides ששבה אלינו היום גם כן
Deathruction Meselfoh מנהלנו היקר (השמיע קול
) ואנוכי
11
11
כל הכבוד על ההשתתפות

Meselfoh

New member
פורום משפחתי כזה.

משפחה מרובת ילדים, אבל עדין משפחתי. Ain't it?

Metallic Dragon

New member
גם אני פה!

אומנם פאסיבי, אבל פה! אני בפורום מאז שהוא היה בחיתוליו (זה עדיין ככה, לא?).

למעלה