שלום

Yoav Nukem

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני מחפש 2 קליפים מסויימים מהתוכנית להורדה בבקשה
1. התכנית לא נפסיק לשיר עם שרהל'ה שרון ולימור נגד שמעון ועובד זר. 2.הקליפ של ערוץ 1 שיורדים עליהם בגלל שהם זקנים ויש תקלות וכו' אני מתתי על הסדרה ואני מחפש את הקליפים הללו ועוד... אז לינקים יהיו נחמדים מאוד תודה

f o x g i r l

New member
חברה../images/Emo26.gif

עכשיו אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי על יצפאן, אתמול בלילה הוספתי טונה דברים מגניבים לאתר+קאונטר, אני רוצה להתחיל מחדש, א כל מי שנכנס שיכנס שוב
, ומי שלא שיכנס
לפה

ועוד הערה קטנה...

איפה שאת כותבת את העדכונים תהפכי אותם. זאת אומרת, עכשיו זה הולך ככה: עדכונים קודמים למעלה והחדשים למטה, תהפכי את זה. עדכונים מהתאריך 24.7 תשימי מעל לעדכונים של ה-23.7 ולא להיפך כמו שעשית... הערה קטנה אבל חשובה. זה עוזר להתמצא באתר. בקיצור בהצלחה עם האתר, ואם תצטרכי עזרה (או תמונות
) את מוזמנת לשלוח לי מסר.

Human Nature

New member
מאורי, מותק, |טל| |צלב|

1. הפונט שהשתמשת בו לא קיים במחשבים של כולם. מכאן, שבעלי מחשבים שאין להם את הפונט הזה לא יראו אותו כמו שצריך. 2. עשי טובה תחליפי את הפונט הזה, הוא מכאיב לי בעיניים. 3. למה עשית פורום?
תני לאתר לרוץ קצת ואז תתחילי עם פורום.

שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

את הקליפ של לא נפסיק לשיר אני חושב שיש לי על קלטת, אני לא זוכר אם זה השידור המקורי שלו או מתוך אחד הלקטים. צור איתי קשר במסרים/ICQ. הקליפ הלא מצונזר של "טוב לנו יחד" יש לי בוודאות על קלטת, וגם הוא מופיע (באיכות איומה) באתר האינטרנט של שידורי קשת. ברוך הבא לפורום
.
ניר

למעלה